MasterChef'te Kim Elendi? 4 Aralık MasterChef Kim Gitti?

MasterChef'e veda eden isim bellil oluyor. 4 Aralık MasterChef kim elendi sorusu da yanıtını buluyor. Hafta boyunca kırmızı ve mavi takım dokunulmazlık mücadelelerine çıktı. Gamze ve Ayaz'ın takım kaptanı olduğu yarışmada kırmızı takım peş peşe mağlubiyetler aldı. Üç eleme adayının kırmızı, bir eleme adayının mavi olduğu eleme gününde MasterChef'ten elenen son isim de belli oluyor.

MasterChef eleme gecesi devam ediyor. 4 Aralık MasterChef kim gitti sorusu da cevabını az sonra bulacak. Kırmızı ve mavi takımın kıran kırana mücadelesinde haftanın 4 eleme adayı bugün MasterChef şampiyonu olma hayallerine veda ediyor. İki aşamalı oyunla gerçekleşecek MasterChef elemede veda eden isim kim oldu?

4 ARALIK MASTERCHEF KİM GİTTİ?

Kırmızı ve mavi takım arasında çıkan Burak Kaya, Büşra, Tolga ve Gamze arasından biri MasterChef'ten elenen son isim olacak.

Eleme potasında yer alan yarışmacılar ilk etapta ağaç kavunu diğer adıyla pomelo ile yaratıcı tabaklar çıkardı. Pomelo, Greyfurt ile portakal arası bir meyvedir ve aşırı ekşidir. MasterChef jürisi tabakları değerlendirdi ancak henüz puanlar açıklanmadı.

4 Aralık 2022 MasterChef'ten elenen isim MasterChef Gamze Oldu.

Emine Erdoğan ile ilgili iddialarla ilgili açıklama Fırtına derbide esemedi, Samsun'dan çelmeyi yedi! İddianemedeki detaylar ortaya çıktı!
Sonraki Haber