MasterChef'te ilk yarı finalist kim oldu? 3 Ocak MasterChef ilk üçe kalan yarışmacılar kimler?

MasterChef Türkiye'nin 2022 sezonunda finale sayılı zaman kaldı. Bu aşamada yarışmaya veda eden son isim Burak Kaya oldu. Vedanın ardından ilk dörde kalan yarışmacılar da netleşti. Dört isim arasından üç yarışmacı yarı finale yükseliyor. Bu turda üç ayrı oyun yapılacak. MasterChef kupası için yarışan dört yarışmacıları finalist olma yolunda bekleyen; ikonik tabak, yaratıcı tabak ve şef tabağı olacak. Peki, 3 Ocak MasterChef'te ilk finalist kim oldu, yarı finalist kim oldu?

TV8'de MasterChef'te serüven başka bir boyuta ulaştı! Metin, Ayaz, Kıvanç ve Görkem ilk dörde kaldı ve yarı final mücadelesine 3 Ocak Salı akşmaı başladı. Yarışmacılar, MasterChef olmak ve kupanın da sahibi olmak için üç gün üst üste tezgah başına geçecek ve üç ayrı oyun oynayacak. Bu aşamada ikonik yemekler, yaratıcı tabak ve şef tabağı çıkarılacak. İşte, MasterChef ilk üçüne kalan isim...

MASTERCHEF İLK YARI FİNALİST KİM OLDU?

MasterChef'te Metin, Ayaz, Kıvanç ve Görkem, Burak Kaya'ın elemesi ardından yarı final mücadelesine kıran kırana başladı. Somer Şef, ilk üçe kalmak için izlenecek yolu açıkladı ve ilk etapta ikonik yemeklerin yapılacağını, ikincide yaratıcı tabak çıkarılacağını ve son olarak da şef tabağı yapılacağını belirtti. Öte yandan yarışmacılar ilk defa şef bıçakları ile mutfağa girdi.

Yarışmacılar ikinci tabak olarak salçalardan yaratıcı tabaklar çıkarıyor. Üçünsü oyun ise şef tabağı! Dört yarı finalist adayı arasından, bu üç yemek sonunda toplam 90 puan alan ise ilk üçe kalan ilk isim oluyor.

Metin Külünk'ten Rifat Hisarcıklıoğlu'nun paylaşımına tepki! 19 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı saatleri açıklandı! İşte o saatler 18 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber