MasterChef'te ilk ceketi kim aldı? 26 Aralık MasterChef Türkiye'de ilk finalist kim oldu?

MasterChef Türkiye 2022 yarışmasında ceket savaşları başladı! Tolga'nın yarışmaya vedası ardından 5 kişi kalan MasterChef adayları, pazartesi günü itibariyle ceket yarışına çıktı. İlk ceketin kime gideceği günün sonunda netleşirken 'MasterChef ilk finalist kim oldu?' sorusu da merak edildi. 2022 MasterChef ilk ceketi kim aldı?

TV8'de yeni bir aşamaya geçildi! Takım mücadeleleri ve dokunulmazlıkların geride kaldığı MasterChef'te artık bireysellik ön planda. Son beşe kalan Metin, Görkem, Kıvanç, Burak Kaya ve Ayaz, sadece dört kişiye verilecek ceket için kıran kırana mücadelesine pazartesi akşamı başladı. İşte, 26 Aralık MasterChef'te yaşananlar ve ceketin sahibi...

MasterChef'te 26 Aralık Pazartesi günü Metin, Görkem, Kıvanç, Burak Kaya ve Ayaz, ilk ceket için yarıştılar. Her gün bir ceket mücadelesinin olacağı MasterChef 2022'de sadece dört ceket sahibini bulacak.

MASTERCHEF İLK CEKET KİMİN OLDU?

MasterChef Türkiye'de ilk ceket için yarışma devam ediyor.

Başkan Erdoğan'dan Mehmet Ali Yılmaz'ın ailesine taziye telefonu Türkiye'nin toz taşınımı imtihanı bitmedi! O illerde göz gözü görmüyor Korhan Berzeg’i arama çalışmalarında yeni gelişme!
Sonraki Haber