MasterChef'te 2. Yarı Finalist Kim Oldu? 6 Ocak Masterchef'te kim kazandı?

Masterchef'te yarı finalistlerin belirlenmesi için kıyasıya rekabet devam ediyor. 6 Ocak Masterchef yayınında 2.yarı finalist olmak için 3 isim yarışıyor. Yarışmacılar yemeklerini tamamladıktan sonra jüri üyeleri puan verecekler. En yüksek puanı alan isim ise 2.yarı finalist olacak. Peki Masterchef'te 2.yarı finalist kim oldu, ilk 3'e kimler kaldı?

Masterchef'te Metin, Ayaz ve Görkem yarı finalist olmak için yarışıyorlar. Masterchef'te ilk 3'e kalan ve ilk yarı finalist Kıvanç olmuştu. Masterchef'te yarışmacılar yarı finale kalmak için ilk olarak somonlu pizza yapıyorlar. 6 Ocak Masterchef'te en yüksek puanı alan isim 2.yarı finalist olacak. Peki Masterchef'te 2.yarı finalist kim oldu?

MASTERCHEF'TE 2.YARI FİNALİST KİM OLDU?

Masterchef'te 2.yarı finalisti belirlemek için kıyasıya yarışıyorlar. Metin, Ayaz ve Görkem yarı finale kalmak için çabalıyorlar. 3 etaplı oyun sonrasında ilk 3'e kalan bir isim daha belli olacak.

3 etaplı oyunun ilk aşamasında yarışmacılar tütsülenmiş somon pizzası yemeğini yapıyorlar. Tütsülenmiş somon pizzanın ara katında krem peynir bulunuyor. Masterchef'te 2.yarı finalist belli olduğu zaman habere eklenecek.

MASTERCHEF'TE YARI FİNALE KİMLER KALDI?

Masterchef'te yarı finale kalan ilk isim Kıvanç olmuştu. Kıvanç toplamda 69 puanla ilk 3'e kalan ilk yarışmacı olmayı başardı.

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid tarifeyi açtı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sivri dilli cevap Türkiye F-16'ları ne zaman teslim alacak?
Sonraki Haber