MasterChef yarışmacısına 3 hayır çıktı! Ardından yapılan sürpriz teklif şaşırttı

MasterChef Türkiye 2021 yeni sezonu ilk tur elemeleri devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne tüm jüri üyelerinin hayır dediği İlayda Çankırı'ya şeflerden sürpriz bir teklif geldi.

Anneannesinin salçalı bulgurlu köfte tarifiyle MasterChef Türkiye'ye yarışmacı olarak katılan İlayda Çankırı adlı yarışmacı şeflerin karşısına çıktı. Balıkesir'den yarışmaya katılan İlayda Çankırı'nın yemeğini tadan şeflerin tamamı hayır oyu kullandı. Ancak oylamanın ardından Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'dan sürpriz teklif geldi.

ŞEFLERİN TAMAMI HAYIR OYU KULLANDI

Balıkesir'in Edremit ilçesinden MasterChef Türkiye 2021'e katılan İlayda Çankırı Edebaiyat öğrencisi olduğunu söyledi. Anneannesinin salçalı bulgurlu köfte tarifiyle yarışmaya katılan Çankırı'ya MasterChef jürilerinin tamamı "hayır" dedi.

ŞAŞIRTAN TEKLİF SOMER VE MEHMET ŞEFTEN GELDİ,

"Bizden eğitim almak istiyorsun, mutlaka almalısın, iyi bir elin var. Ama MasterChef eğitim almak için biraz erken" diyen Somer Şef, yarışmacıyı bir arkadaşının aşçılık eğitim merkezine yönlendirdi.Somer Şef'in sözlerinin ardından diğer jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, genç yarışmacı İlayda Çankırı'ya şaşırtan bir teklif yaptı.

MEHMET ŞEF: ÜCRETSİZ EĞİTİM VERECEĞİM,

Mehmet Şef, "Ben sana ücretsiz eğitim vermek istiyorum. Burası için çok erken ama eğer istersen ben sana ücretsiz olarak aşçılık eğitimi vereceğim" ifadelerini kullandı.Üç şefin de hayır oyu sonucu elenmesine rağmen Yalçınkaya'nın teklifi karşısında mutlu olan İlayda Çankırı, "Çok isterim" sözleriyle eğitim teklifini kabul etti.

Gazze’de BM ekibinin bulunduğu bölgeye ateş açıldı İnci Taneleri dizisinde Azem ve Dilber ayrıldı! İşte Dilber'in gözyaşı 23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı
Sonraki Haber