MasterChef Üçüncü Eleme Adayı kim oldu? MasterChef dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef'te artık sona yaklaşılıyor. Son 7 ismin kaldığı MasterChef 2023'te bu hafta Mavi takım kaptanı Burak olurken Kırmızı takım kaptanı Tolga oldu. İlk iki dokunulmazlığı kazanan Mavi takım Tolga ve Görkem'i potaya göndermişti. Peki MasterChef'te haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte eleme adayı olan isim...

MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu hafta MasterChef'te Mavi takım rüzgarı esiyor. İlk iki dokunulmazlığı kazanan Mavi takım kırmızı takımdan iki ismi potaya sokmayı başardı. Kırmızı takım haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda karşı takımdan bir ismi potaya sokmak için mücadele etti.

MASTERCHEF'TE DOKUNULMAZLIK 3 ETAPTA BELİRLENDİ!

Haftanın üçüncü dokunulmazlık oyununda şefler 30 dakikada üç ayrı mutfaktan 3 farklı yemek yapmalarını istedi. Şefler, Kırmızı ve Mavi takımdan ilk turda Türk mutfağından başlangıç, ana yemek, ve tatlı tabağı isterken yapılan tadımların ardından ilk turu kazanan Kırmızı takım oldu. İkinci turda Asya mutfağından üç ayrı tabak isteyen şefler yarışmacılara 30 dakika süre verdi. Bu kez kazanan Mavi takım olurken kazananı belirleyecek olan mutfak İtalyan mutfağı oldu.

MASTERCHEF 3'ÜNCÜ DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef'te haftanın üçüncü dokunulmazlığını kazanan takım henüz belli olmadı. Türk Mutfağını Kırmızı takım kazanırken Asya Mutfağını ise Mavi takım kazandı. Şu an durum 1-1 ve İtalyan Mutfağı dokunulmazlığı belirleyecek.

Fenerbahçeli Szymanski gol atmayı unuttu Malatya'da deprem oldu Yıl sonu dolar ne kadar olacak? Merkez yeni dolar tahminini paylaştı
Sonraki Haber