MasterChef tarihinde bir ilk diye duyurdu! Şef Mehmet Yalçınkaya hayran oldu!

MasterChef tarihinde bir ilk diye duyurdu! Şef Mehmet Yalçınkaya hayran oldu! MasterChef 2021 hızlı başladı. tv8'in en çok takip edilen yarışmalarından olan MasterChef yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana geldi. Yeni sezon yarışmacıları ile birlikte yepyeni bir başlangıç yapan yarışmada ilk gün Şef Mehmet Yalçınkaya'nın yorumu ilgi çekti.

MasterChef tarihinde bir ilk diye duyurdu! Şef Mehmet Yalçınkaya hayranlıkla bahsetti!

tv8 ekranlarının en çok seyredilen yarışma programı Masterchef 2021, 26 Haziran akşamı yeni sezonun ilk bölümü ile yayınlandı. İlgi çekici yarışmacıları ve enfes yemekleri ile ilk bölümüyle ilgi çeken yarışmada jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna oldu.

MASTERCHEF TARİHİNDE BİR İLK DİYE DUYURDU!

Şef Mehmet Yalçınkaya'nın agresif tutumunun yeni sezonda da devam etmesi yarışmacıları tedirgin etse de bir yarışmacı var ki Şef Mehmet Yalçınkaya hayranlıkla bahsetti. Yarışmacı Melis Di Gennaro, yaptığı yemeğin üç jüri tarafından beğenilmesi sonrası ikinci tura çıkmaya hak kazandı.

Şef Mehmet Yalçınkaya ise Melis Di Gennaro hakkında şu yorumda bulundu:

"Masterchef tarihinde bir ilk olarak açıklamak istiyorum. İlk kez bir yemek hakkında yorum yapmak istemiyorum. Gerçekten yapılan yemeğin lezzettinden öte saygı duyularak ve özenerek yapılması bu mesleğin en birinci özelliklerinden biridir. Melis Di Gennaro ise bunu yaparak benden evet oyunu kaptı."

ABD açık açık uyardı! Çin'e yaptırım tehdidi 26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları güncellendi
Sonraki Haber