MasterChef Jürisi Somer Şef'ten İtiraf: İlk Kez Başımıza Geliyor!

tv8'de devam eden lezzet yarışması MasterChef Türkiye 2022'de son elenen isim Büşra oldu. Kırmızı ve mavi takım arasında devam eden kıran kırana mücadele yarışmanın finaline doğru heyecan fırtınasına neden oluyor. 11 Aralık MasterChef elemesinde yarışmaya veda eden Büşra olunca jüri üyelerinden yorum gecikmedi. Somer Sivrioğlu, yarışmada ilk kez başına gelen olayı açıkladı.

Her bölümü bir başka heyecana sahne olan MasterChef Türkiye 2022'de artık final için gün sayılıyor. Sezon boyunca yarışan kırmızı ve mavi takım arasında artık final için ter dökülüyor. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliklerini yaptığı yarışmadan son elenen isim Büşra oldu. Eleme potasına giren Kıvanç, Burak Kaya, Ayaz ve Büşra arasından MasterChef şampiyonu olma hayallerine veda eden isim Büşra oldu.

Elemenin ardından jüri üyeleri, Büşra ile olan duygularını açıkladı. Mehmet Şef, "Gerçekten çok başarılı oldun. Duruşunla, karakterinle çok başarılı bi insansın. Ben bir şef olarak yanılmak isterdiö. Ancak çok iyi yerlere geleceğine eminim" dedi.

Danilo Zanna ise, "Üzüldük. Seninle çok daha ileri gidebilirdik. Ancak çok başarılı olacağına inanıyorum. Ellerine sağlık" diyerek Büşra'ya veda etti.

İLK KEZ BAŞIMIZA GELİYOR!

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu ise Büşra'ya veda ederken yarışmada ilk kez başına gelen olayı açıkladı. Sivrioğlu, "Bu bizim de ilk kez başımıza geliyor. Yarışmada ilk 7'ye kalan yarışmacıların tamamı erkek oldu. Son derece içten ve samimi tavırlarınla geldin ve gidiyorsun. Tebrik ediyoruz" dedi.

Tokat'ta korku dolu gece! 1 dakika ara ile beş deprem! Aydın'da çok sayıda öğrenci hastanelik oldu! Fenerbahçe penaltılarla yıkıldı, yarı final kapısı kapandı!
Sonraki Haber