MasterChef 16 Aralık Cuma günü potaya kim girdi? MasterChef'te kim kazandı, dokunulmazlığı kim aldı?

MasterChef Türkiye'de bugün 3. ve son dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Kıyasıya rekabetin ön planda olduğu oyunda dokunulmaz olan MasterChef yarışmacısı haftanın son eleme adayını belirledi. Peki MasterChef 16 Aralık Cuma günü potaya kim girdi, dokunulmazlığı kim aldı?

16 Aralık MasterChef Türkiye'de oynanan 3. dokunulmazlık oyunu izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı MasterChef Türkiye'nin yayına giren 158. son bölümünde Mavi ve Kırmızı takım arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Söz konusu internet aramalarında "MasterChef 16 Aralık Cuma günü potaya kim girdi, kim kazandı, dokunulmazığı kim aldı?" soruların yanıtları haberimizde.

MASTERCHEF'TE SON OKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Her bölümü ile nefesleri kesen MasterChef Türkiye'de haftanın üçüncü dokunulmazlık yarışı ekrana geldi. İlk oyunun kazananı Tolga olurken, Perşembe akşamı düzenlenen ikinci dokunulmazlık oyununda ise kazanan yarışmacı Ayaz olmuştu.

16 Aralık Cuma günü düzenlenen MasterChef 3. dokunulmazlık oyununda ise ... kazandı.

MASTERCHEF 16 ARALIK CUMA GÜNÜ POTAYA KİM GİRDİ?

Jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın yer aldığı MasterChef Türkiye'de haftanın ilk eleme adayı Görkem, ikinci eleme adayı ise Tolga olmuştu. Üçüncü eleme adayı ise bugün belli olacak.

16 Aralık 2022 tarihinde yayınlanan MasterChef yarışmasında potaya giren isim birazdan açıklanacak.

Türk takımları Avrupa'da bu sezon ne kadar kazandı? Murat Ceylan açıkladı! All Star'da büyük dokunulmazlık mücadelesi... Azerbaycan 'Tarihi bir olay' dedi ve duyurdu!
Sonraki Haber