Maskesiz kadının cezası kesildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde şehir içi yolcu minibüsüne maskesiz binen bir kadın yolcu, bu duruma itiraz eden ve maske takmasını isteyen yolculara saldırmıştı. Olay sonrasında yolcularla karakolluk olan T.T. adlı kadına 790 TL idari para cezası kesildi.

İzmit ilçesinde, geçtiğimiz gün meydana gelen olayda,  çocuğu ile minibüse binen kadın yolcu, şoförün bütün uyarılarına rağmen maske takmadı. Diğer yolcular da duruma tepki göstererek kadın yolcuya maskesini takmasını ya da minibüsten inmesini söylemişti.  

ŞOFÖR ARACI KARAKOLA ÇEKMİŞTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine maskesiz kadın yolcu, yanındaki çocuğu unutarak diğer müşterilerle tekme tokat kavga etmişti.  2 kadın yolcuya saldıran maskesiz kadın otobüsteki diğer yolcular tarafından zor zapt edilmişti. Olay sonrasında araç şoförü, minibüsü karakolun önüne çekmişti. Karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldular. 

PARA CEZASI KESİLDİ

Yapılan inceleme sonrasında maske takmayı kabul etmeyen T.T. adlı kadına, Kocaeli İl Hıfzıssıhha Kurulunca ilgili kanun maddesi gereği 790 TL idari para cezası uygulandı. 

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Mesut Özil'den Arda Güler'e destek mesajı Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar!
Sonraki Haber