Maske Kimsin Sen bu hafta hangi maskeler var? 8 Ocak Maske Kimsin Sen kim elendi?

Fox TV'nin tartışmalara sebep olan yarışması Maske Kimsin Sen 8 Ocak yeni bölümü ile ekrana geliyor. Jüri koltuğundaki dedektiflerin maskeli ünlüleri bulmaya çalıştığı programda geçtiğimiz hafta elenen isimler Ümit Karan ve Hazer Armani olmuştu. Peki 8 Ocak Maske Kimsin Sen kim elendi?

Maske Kimsin Sen yeni bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölüm sonrasu RTÜK'ün incelemeye aldığı ve buna karşılık haftada iki gün yayınlanacağı açıklanan Maske Kimsin Sen'de maskesini çıkaracak ünlü isimler merak konusu olmaya devam ediyor.

Stüdyodaki seyircilerin en az oyu verdiği yarışmacının maskesini çıkararak yarışmaya veda edeceği Maske Kimsin Sen 8 Ocak yeni bölümde kim elendi, hangi maske açıklandı?

8 Ocak Maske Kimsin Sen elenen ve maskesini çıkaran isim henüz açıklanmadı.

8 OCAK HANGİ MASKELER VAR?

Bu akşam FOX TV'de ekrana gelecek Maske Kimsin Sen'de Aslan x Ağaç, Şövalye x Unicorn, Ejderha x Dinozor şeklinde olacak. 9 Ocak yeni bölümde ise yarışacak maskeler Ayna x Ördek, Geyik x Kuzgun, Tavus kuşu x İskelet şeklinde gerçekleşecek.

Maske Kimsin Sen'de geçtiğimiz hafta maskesini çıkaran ünlüler Ümit Karan ve Hazer Armani olmuştu.

MASKE KİMSİN SEN JÜRİLERİ KİM?

Başarılı oyuncu Tansel Öngel'in sunuculuğunu üstlendiği programın her bölümünde stüdyodaki ünlü isimler dedektiflik yaparak, maskelerin altında kimin olduğunu bulmaya çalışacaklar.

Ekranın sevilen isimleri Eda Ece, Melis Sezen, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy dedektiflik yapacaklar.

Maske Kimsin Sen Unicorn'un ipuçlarında taksi, resim yaptığı, kendisini yabancı hissettiğini belirtti. Jüri soru hakkında oyuncu olduğunu düşünerek, Çiçek Taksi ya da Akasya Durağı'nda oynayıp oynamadığını sordu. Unicorn bu soruya hayır yanıtını verdi.

MASKE KİMSİN SEN UNICORN TAHMİNLERİ

Dedektflik yapan jüri üyelerinden Alican Yücesoy, 1. bölümde Unicorn için "Wilma Elles" tahmininde bulundu. Melis Sezen, "Farah Zeynep Abdullah" derken, Doğu Demirkol ise "Nilgün Belgün" tahmininde bulundu.

İzleyiciler ise merak edilen unicorn maskeli ünlü ismin Doğa Rutkay olabileceği tahmin ediyor.

Unicorn maskesinin altında kimin olduğu belli olduktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber