Mars, Kova burcuna geçiyor! Bu hafta kitleleri etkileyecek yeni girişimler yaşanacak!

30 Mart Pazartesi günü kendimizi yoğun bir iletişim trafiği içinde bulabiliriz. Bu gece Mars, Kova burcuna geçiyor. Bu hafta kitleleri etkileyecek yeni girişimler başlayacak. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 30 Mart-5 Nisan haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

30 Mart Pazartesi haftasına kafa karışıklıkları ve kararsızlıklarla başlıyoruz, kendimizi yoğun bir iletişim trafiği içinde bulabiliriz.

Bu gece Mars, Kova burcuna geçiyor. Bu hafta kitleleri etkileyecek yeni girişimler başlayacak.

31 Mart Salı akşamı Mars ve Satürn, Kova burcunda kavuşacaklar. Bu hafta hayatımızın bir alanında önemli bir gelişme yaşanabilir, hayatımızdaki bir şeyi tamamen değiştirerek farklı bir döneme geçiş yapabiliriz.

31 Mart Salı Mars ve Satürn kavuşumu hayatımıza yeni kurallar ve yeni yasaklar getirebilir.

3 Nisan Cuma günü ise aşk gezegeni Venüs, İkizler burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu dönemde İkizler, Terazi ve Kova burçları daha şanslı ve dikkat çekici olabilirler.

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sivri dilli cevap Türkiye F-16'ları ne zaman teslim alacak? Bir ilimizde 2 mahalle karantinaya alındı!
Sonraki Haber