Mardinliler dikkat! Dar gelirlilere 2500 TL doğal gaz faturası yardımı yapılıyor! İşte doğal gaz yardımı başvurusu....

Kış ayları geldi! Mardin'de yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik doğal gaz yardımı başvuruları yapılıyor. Bu çerçevede Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, doğal gaz faturasını ödeyemeyen ailelere 2.500 TL'lik doğal gaz yardım parası verecek. İşte Mardin doğal gaz yardımı başvurusu detayları...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğal Gaz Tüketim Desteği’nde kış dönemine ilişkin başvuruların başladığını duyurdu.

NOT: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan yardım programlarında güncelleme yapılabilir. Bu sebeple, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın WEB sayfasında yer alan "Sosyal Yardım Programlarımız" bölümünü düzenli olarak kontrol etmeniz gerekmektedir.

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI MARDİN DOĞAL GAZ YARDIMI KAPSAMI

 Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Yanık şu ifadeleri kullanmıştı:

“Doğalgaz Tüketim Desteğini hem faturalı hem de ön ödemeli sayaç kullanan hanelere vereceğiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın, e- Devlet’ten yaptıkları başvuruları onaylandıktan sonra hak sahipliği bulunan vatandaşlarımız PTT’ye gidip faturalarını ibraz ederek destekten yararlanabilecek. Diğer yandan ön ödemeli sayaç kullanan vatandaşlarımızın ise destek miktarı kartlarına yansıtılacak”

E-DEVLET MARDİN DOĞAL GAZ YARDIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğal gaz yardımı başvurularını e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet sistemine T.C. kimlik no ve şifrenizle giriş yaptıktan sonra arama bölümüne "sosyal yardım" yazarak ilgili sekmeye ulaştıktan sonra gerekli adımları tamamlamanız gerekmektedir.

Bakan Şimşek: Enflasyon için kararlı adımlar atacağız Siyonistlerin tehdit ettiği Ergin Ataman'dan maç sonu şok çıkış Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası dolar yeni güne nasıl başladı?
Sonraki Haber