Maraşlı 18. bölüm izle

Maraşlı 18. bölüm sansürsüz tek parça full izle olarak yayında. 17 Mayıs akşamında ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisinin son bölümü Youtube platformunda. Maraşlı 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Başrollerinde Burak Deniz ile Alina Boz’un oynadığı Maraşlı dizisinin 18. son bölümü 17 Mayıs Pazartesi akşamında ATV ekranlarında yayınlandı. Maraşlı son bölümünde; İstihbarattan ayrılan Maraşlı, Mahur'a duyduklarının doğru olduğunu söyleyince Mahur bu durum karşısında tamamen yıkılır.

Çaresiz kalan Maraşlı, Mahur'u her şeyin başladığı yere götürerek olanları anlatmak ister. Maraşlı, Mahur'a yaşadıklarını anlatmayı başarabilecek midir?

Aziz'den, Necati'nin öz oğlu olduğunu öğrenen Savaş şoke olur. Aziz zamanında dna testi yaptırdığını ve emin olduğunu söyler. Necati'nin ağabeyi olmadığını öğrenen Savaş büyük bir ihanete uğradığını anlar. Savaş, Necati ile buluşur ve bu gerçeği söyler. Savaş, Necati'den nasıl intikamını alacaktır? Aziz ve İlhan'ı ne beklemektedir?

Vicdan muhasebesi yaşayan Necati, Savaş'tan öz babasının Aziz olduğunu öğrenir ve bir şok daha yaşar. Aziz ve İlhan'ı kurtarmak için Maraşlı'dan yardım ister. Maraşlı bu teklifi kabul eder. Maraşlı, Savaş'ın evine giderek Aziz ve İlhan'a ulaşmak isterken Polis baskın yapar. Maraşlı tutuklanır. Artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.

MARAŞLI 18. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle