Mansur Yavaş'tan vatandaşlara 'veresiye' çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından yardımseverlere çağrıda bulundu. Yavaş, "Hastalığı değil, iyiliği bulaştıralım" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından bir video ile yardım çağrısında bulundu. Hayırseverlere seslenen Yavaş, "Hastalığı değil, iyiliği bulaştıralım" ifadeleriyle paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Değerli hemşehrilerim, dayanışma gerektiren zor günlerden geçiyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmek isteyip ancak edemeyen hayırsever vatandaşlarımız olduğunu çok iyi biliyorum. Şimdi o hayırsever vatandaşlarımıza hiç kimseyi incitmeyecek ve engel çıkarılamayacak güzel bir teklifim var. Kendiniz veya birkaç kişi bir araya gelin mahallenizedeki ya da komşu mahallenizdeki bakkala, kasaba veya manava gidin. Veresiye defterindeki bir ihtiyaç sahibinin veya duruma göre tümünün borcunu ödeyin, hesabını kapatın. Biz komşuyuz, biz hemşehriyiz, biz milletiz. Hep birlikte, el ele, hiç kimseyi ama hiç kimseyi çaresiz bırakmayalım. Üstelik önümüz Ramazan. Ankaralılar olarak, bu zor günlerde lütfen böyle bir güzelliğe imza atıp Türkiye'ye örnek olalım."

Saran'dan Fenerbahçelileri heyecanlandıran sözler: Ne sabır ne süre... 19 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Akdeniz'de gece vakti deprem!
Sonraki Haber