Mahmut Efendi'ye dil uzatan Nevşin Mengü'nün 'Adnan Oktar'lı videosu gündem oldu

Nevşin Mengü, İsmailağa cemaatinin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu için yayınlanan taziye mesajları ve cenazesine katılan yüzbinler için sosyal medyada paylaşımlar yaptı. Mengü'nün ifadeleri üzerine, bir zamanlar Adnan Oktar'ın kanalına konuk olduğu görüntüleri içeren video dolaşıma sokuldu.

This browser does not support the video element.

93 yaşında vefat eden İsmailağa cemaati şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu, yüzbinlerin katıldığı cenaze ile toprağa verildi. Mahmut Efendi için çok sayıda kişi taziye mesajı yayınladı.

Gazeteci Nevşin Mengü, İsmailağa cemaatinin vefat eden lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nu eleştirip, ardından taziye mesajları yayınlayanlar için sosyal medyada, "Temel insan haklarını reddeden, cinsiyet ayrımcılığı hatta kadın düşmanlığı yapan birine neden hürmet gösterme yarışına giriliyor anlayamadım." şeklinde bir paylaşım yapmıştı.

Mengü ayrıca, Mahmut Efendi'nin cenazesine katılan yüzbinlerce kişi için, "Kızları Okutmayın Diyen İsmailağa Lideri'nin Cenazesine Binler Katıldı. Siyasiler Taziye Yarışına Girdi" ifadelerini kullandı.

Nevşin Mengü'nün bu paylaşımlarının ardından sosyal medyada, Adnan Oktar'ın kanalına konuk olup karşısında oturduğu görüntüler gündem oldu. Adnan Oktar, söz konusu videoda Mengü'ye, "Sen çok güzelmişsin Nevşin Maşallah dolu dolu bakıyorsun" diyor.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?