Mahkum dizisinde gidişatı değiştirecek hamle! Mahkum 5. bölüm fragmanı

Fox TV dizisi Mahkum yeni bölümüyle 30 Aralık akşamı ekrana geldi. Dizide tüm gidişatın değişiyor olması da izleyiciyi ekrana kilitlemeye yetti. Mahkum 4. bölümün sona ermesinin ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

Mahkum 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu gündemde. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Hayal Köseoğlu ve Seray Kaya'nın rol aldığı dizi 4. bölümüyle ekrana geldi. Seyircilerin de heyecanlı anlara şahitlik ettiği Mahkum sosyal medyada da oldukça fazla etkileşim aldı. #hepimizmahkumuz etiketiyle gündem olan dizi her bölümü ile konuşulmaya devam ediyor.

Sinema filmi tadında ve her sahnesi heyecan dolu dizide zarfları gönderen ismi merak konusu oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı zarfları gönderen ismin Barış'ın babası olduğu konusunda paylaşımlarda bulundu. Öte yandan hayatı allak bullak olan Barış ortaya çıkan Ferda ile iyice köşeye sıkıştı. Yoksa Barış'a zarfları gönderen Ferda mı?

Mahkum 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Mahkum 5. bölüm fragmanı dizinin son bölümünün ardından merak konusu oldu. İsmail Hacıoğlu’nun Savaş ve Barış karakterleri ile oyunculuk resitali sergilediği dizide Onur Tuna’nan performansının daha iyi olabileceğini düşünen izleyiciler 4. bölümde neler izledi?

Mahkum 4. Bölümde Neler Oldu?

Hücre duvarına kazıdığı ipuçlarının peşinde olan Fırat, Hacı’yı köşe bucak arar. İpuçlarını vermeye kolay kolay niyetli olmayan Hacı, Fırat’ı büyük riske sokacak isteklerin peşindedir. Fırat bir yandan ipuçlarını kovalarken diğer tarafta Cemre, davanın seyrini değiştirecek bir hamle yapar. Yeniden olay yeri canlandırma için savcılığı büyük baskı altına almıştır.

Savaş’ın geçmişinden gelen gizemli kadın Ferda, Barış’ın hayatını allak bullak eder. Zarfları kimin yolladığını çözmeye çalışırken, bir de bu kadının ortaya çıkması Barış’ı iyiden iyiye köşeye sıkıştırır. Yoksa o zarfları yollayan Ferda mıdır? Barış, Sasha’nın da yardımıyla bu çok bilinmeyenli denklemi çözme mücadelesine girişir…

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber