Mahkum dizisinde Avukat Cemre'yi Kim Oynuyor? Seray Kaya kimdir, Kaç Yaşında?

Dizi dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Mahkum bu akşam başlıyor. Sağlam hikayesi ve ünlülerle dolu oyuncu kadrosuyla bu akşam ekrana gelecek dizide Avukat Cemre karakterine oyuncu Seray Kaya hayat veriyor. Peki Mahkum'un Cemre'si Seray Kaya kimdir, kaç yaşında?

Başrollerinde Onur Tuna, Hayal Köseoğlu, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova'nın yer aldığı Mahkum dizisi 1. bölümüyle ekran geliyor. Dizi hakkında araştırmalar hız kazanırken Avukat Cemre karakterini oyuncu Seray Kaya canlandırıyor. Kadın dizisinde Şirin Sarıkadı karakteri ile yer alan ve milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Seray Kaya kimdir?

MAHKUM AVUKTA CEMRE KİMDİR?

30'lu yaşlarda... Ankara Hukuk Fakültesi'ni dereceyle bitirdi... Zeki, güzel ve çok hırslı... Çok çalışkan ve yıldızı yüksek bir avukat olmasına rağmen çok başarısız. Hukuk bürolarında çaylak avukat olarak başladı ama kurumsal hayata ayak uyduramadığından kovuldu. Devlet kadrosunda, kimsenin almadığı ya da almaya cesaret edemediği davaları alan bir kamu avukatı olarak çalışıyor...

Özellikle kadın ve çocuk davalarını seçiyor. Motoruyla adliyeden adliyeye koşturuyor... Henüz kazanabildiği bir dava yok... Mahkemede ikna edebildiği bir savcı ya da hakim olmadı. Fırat'ın masumiyetini kanıtlayacağı büyük duruşma en büyük davası olacak.

SERAY KAYA KİMDİR?

Mahkum'da Cemre rolünü oynayacak olan Seray Kaya'nın yaşı 30'dur. 1991 doğumlu olan oyuncu aynı zamanda geçmişte makyöz olarak çalışmıştır.

İlk dizi deneyimini Huzur Sokağı ile yaşayan Seray Kaya, Gülümse Yeter ve Kocamın Ailesi dizilerinde yer aldı. Asıl çıkışını yine bir Fox dizisi olan Kadın ile yapan Seray Kaya bu dizide canlandırdığı Şirin Sarıkadı rolüyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelmiştir. Seray Kaya, 1.65 metre uzunlukta ve 53 kilogram ağırlıktadır.

19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Mesut Özil'den Arda Güler'e destek mesajı
Sonraki Haber