Mahkum dizisi konusu ile bir çırpıda esir ediyor! İşte Mahkum dizisinin oyuncuları...

Fox TV dizisi Mahkum ilk bölümüyle 14 Aralık Salı akşamı ekrana geliyor. Farklı konusu ve güçlü oyuncu kadrosyla kısa zamanda büyük bir izleyici kitlesine kavuşması beklenen dizide Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Seraya Kaya, Hayal Köseoğlu yer alıyor. Mahkum Konusu ile de oldukça dikkat çekiyor. Güney Kore dizisinden uyarlama olan Mahkum oyuncuları kimler?

Mahkum dizisi gümbür gümbür geliyor. Fox TV'nin yeni sezonda ses getirecek dizisi Mahkum ilk tanıtımıyla daha şimdiden olay yarattı. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı Mahkum Kore dizisi "Innocent Defendant dizisinde uyarlama bir dizi olması nedeniyle merak ediliyor. Senaryosunu Uğraş Güneş'in yazdığı dizinin oyuncu kadrosu ise oldukça iddialı. İşte Mahkum dizisi ile ilgili detaylar...

MAHKUM DİZİSİ HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?

Innocent Defendant ADLI Güney Kore dizisinden uyarlama olan Mahkum hikayesi ve oyuncu kadrosuyla adeta ateş ediyor. Dizi Fox Tv kanalında ekrana gelecek.

Mahkum Dizisi Oyuncuları

Dizinin oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu var. Mahkum dizisi oyuncuları arasında Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun yanı sıra Seray Kaya, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler yer alıyor.

Mahkum Dizisi Konusu Nedir?

Başarılı oyuncu Onur Tuna'nın Savcı Fırat Bulut karakterini oynaycağı dizide İsmail Hacıoğlu Savaş Yesari karakterini canlandıracak. Hafızasını kaybeden Savcı'nın yaşadıklarını konu alan Mahkum dizisinde Savcı Fırat Bulur bir gün uyandığında kendisini bir hücrede bulur. Gçirdiği hafıza kaybı nedeniyle hiçbir şey hatırlamayan ve neden hücreye atıldığını bilmeyen Savcı Fırat, kızını öldürmek suçundan yargılanıyor.

Suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışan Savcı Fırat Bulut'un yaşadıklarını konu alan Mahkum dizisi daha şimdiden sosyal medyayı da etkisi altına almış durumda.

Mahkum dizisi nerede çekiliyor merak edenler için hemen söyleyelim: Mahkum dizisinin çekimleri İstanbul'da yapılıyor. Ancak dizisinin hangi gün yayınlanacağı henüz belli değil. Merak uyandıran hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Mahkum yakında Fox Tv seyiricisi ile buluşacak.

Bakan Şimşek: Enflasyon için kararlı adımlar atacağız Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı DEM Parti Batman il binasının hali pes dedirtti!
Sonraki Haber