Mahkum dizisi gerçek mi? Mahkum Hangi Diziden Uyarlama?

Fox TV'de bu akşam başlayacak olan Mahkum dizisi ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Başrollerinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu'nun yer aldığı Mahkum gerçek mi? Mahkum hangi diziden uyarlama?

Mahkum Hangi Kanalda?

Onur Tuna'nın başrol oynadığı Mahkum dizisi Fox TV'de yayınlanmaktadır.

Mahkum oyuncuları kimlerdir?

Mahkum dizisi oyuncuları arasında Onur Tuna, Melike İpek Yalova, İsmail Hacıoğlu, Selin Yağcıoğlu ve Seray Kaya yer almaktadır.

Mahkum saat kaçta başlıyor?

Fox TV'nin yeni dizisi Mahkum her Salı akşamı saat 20:00'da ekrana gekmektedir.

Mahkum Dizisi bu akşam başlıyor. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı senaryosunu Uğraş Güneş'in uyarladığı Mahkum "Innocent Defendant" dizisinden uyarlamadır. Oyuncu kadrosunda Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer alıyor.

MAHKUM KONUSU NEDİR?

İsmail Hacıoğlu'nun iki karakterle izleyici karşısına çıkacağı Mahkum dizisinin konusu Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut'un başından geçenleri anlatıyor. Bir gün uyandığında kendini cezaevinde bulan Savcı Fırat eşi Zeynep ve kızı Nazlı'yı öldürmekle yargılanan Fırat Bulut Türkiye'nin en güçlü ailelerinden Yesariler'in oğlu Barış Yesari'nin işlediği kadın cinayeti dosyasını üstlenir.İşlediği cinayetin üstünü, ailesinden aldığı güçle örtmeye çalışan Barış, karşısında hiç görmediği tarzdan bir savcıyla, Fırat'la karşı karşıya gelir.

Fırat tehlikesi büyüdükçe büyür, Barış iyice köşeye sıkışır.Her ne olursa olsun dosyanın peşini bırakmayan Fırat'ın hayatı, bir gecede kabusa dönüşür. Eşi Zeynep ve kızı Nazlı ile doğum gününü kutladıkları gecenin sabahında gözünü hapishanede açar. Zeynep'in ve kızı Nazlı'nın cinayet zanlısı olarak yargılanmaktadır. Fakat Fırat geriye dönük hiçbir şey hatırlamaz…

Mahkum Dizisi Uyarlama mı?

Onur Tuna'nın başrol oynadığı Fox TV dizisi Mahkum "Innocent Defendant" dizisinden uyarlamadır.

Mahkum Hangi Kanalda?

Mahkum dizisi Fox TV'de yayınlanmaktadır.

Mahkum saat kaçta başlıyor?

Onur Tuna'lı Mahkum Her salı akşamı saat 20:00'da ekrana geliyor.

Ankara’da fabrika yangını! İtfaiye ekipleri müdahale ediyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 ülkenin büyükelçisini kabul etti Fahiş fiyatla mücadele! Ambalaj üzerine tavsiye fiyat
Sonraki Haber