Magandanın kadını erkeği yok!

Antalya'da trafiğin yoğun olduğu çevre yolunda, iki genç kızın bindikleri aracın penceresinden sarktığı görüldü. Hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye atan genç kızlar görenlere 'pes' dedirtti.

This browser does not support the video element.

Antalya Batı Çevre Yolu'nda seyir halinde olan bir araçtaki yolcu tarafından kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki gördü.

Çevre yolunda hızla seyreden otomobilin arka camlarının her iki tarafından da bellerine kadar dışarı sarkan ve uzun süre bu şekilde yolculuk yapan iki kadının görüntüsü görenleri hayrete düşürdü.

İÇECEK KUTUSUNU DA YERE ATTI

Kadınlardan birinin elindeki içecek kutusunu yola attığı anların da kayda girdiği görüntülerin ardından polis harekete geçti.

Plakası tespit edilen otomobilin sürücüsüne trafiği tehlikeye düşürmekten işlem yapıldı. 

İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza