Macron, Elysee Sarayı'nda Justin Bieber ve eşi Hailey Bieber'ı konuk etti!

Daha önce Elysee Sarayı'nda ünlü şarkıcı Rihanna'yı ağırlayacak Fransa Cumhurbaşkanı Macron, şimdi de dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ve eşi Hailey Baldwin Bieber'ı konuk etti. Görüşmeye dair detaylar veren Fransız basını, Bieber ve Macron'un 'gençlik meselelerine' dair konuştuklarını belirtti.

Kanadalı yıldız şarkıcı Justin Bieber'ın Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'u ziyaretinden bir kare paylaşması merak uyandırdı.

Fotoğrafta Bieber, eşi Hailey Baldwin Bieber, Macron ve First Lady Brigitte Macron'un başkanlık konutu Elysee Sarayı'nda yan yana poz verdiği görülüyor.

Bieber'ın fotoğraf açıklamasına hiçbir şey yazmaması da ünlü şarkıcının Macron ile neden bir araya geldiği konusunda hayranlarını merakta bıraktı.

Daha fazla fotoğrafın sosyal medyada yayılmasının ardından ise Fransız basını ziyarete ilişkin bilgi verdi. BFM TV kanalı, Bieber çiftinin başkent Paris'ten 'geçtiğini', Macron ile görüşme talep ettiklerini, dün Elysee'de ağırlandıklarını ve 'gençlikle ilgili meseleleri' konuştuklarını aktardı.

Murat Seymen'e silahlı saldırıda yeni gelişme 24 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Cübbeli Ahmet'in İsmailağa iddiası: Hükümet operasyon çekecek
Sonraki Haber