Macera dolu bir hikaye: Sergio Bambaren’den Yunus Bİr Maceraperestin Hikayesi

Sergio Bambaren’in ilk romanı, Yunus bir maceraperestin hikayesi yazar olma hayaliyle yanıp tutuşan bir kimya mühendisinin sıradışı hikayesini anlatıyor. Maceradolu bu hikaye okurlarını aynı zamanda umut dolu bir yolculuğa çıkaracak.

Sergio Bambaren’in ilk romanı, Yunus bir maceraperestin hikayesi yazar olma hayaliyle yanıp tutuşan bir kimya mühendisinin sıradışı hikayesini anlatıyor.

Hayat denen bu yolculukta bize yol gösteren kalbimizin sesidir. Hedeflerimize ulaşmak için sadece harekete geçmekle kalmamamız, aynı zamanda hayal kurmamız gerekir! Sadece planlamakla kalmamalı, aynı zamanda inanmalıyız! Yunus cesaretin, kendi korkularımızla, kendi sınırlarımızla mücadele etmenin hikayesi.

KİBize hayatın gözle göründüğünden daha fazlası olduğunu gösteriyor, onu ancak kendi kurallarımıza uyarsak keşfedebileceğimizi hatırlatıyor bu kitap. Dünyanın çok sık unutulan gizemlerini ortaya çıkaran bir umut hikayesi sunuyor. Hayallerinizi takip edin, içinizdeki sesi dinleyin ve Daniel Dolphin'in sizi harikalarla dolu bir yolculuğa çıkarmasına izin verin!

YAYINEVİ: MUNDİ 

SAYFA SAYISI:80

BDDK'dan fazladan kredi kartı limiti tanımlayan bankaları uyarı! Suphiye Orancı meğerse Metin Akpınar ile aynı filmde oynamış! Feridun Sinirlioğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
Sonraki Haber