Lüks cip bariyerleri aştı, fabrika otoparkına düştü! O anlar saniye saniye kamerada...

Bursa'da şiddetli yağış nedeniyle kontrolden çıkan lüks cip bariyerleri aşarak fabrika otoparkındaki konteynere çarptı. O anlar saniye saniye araç kamerasına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Kaza, Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Emek Kavşağı üzerinde meydana geldi. Araç kamerasına yansıyan görüntülerde yağışlı havada kontrolden çıkan cip önce kaymaya başladı.

TELLERİ PARÇALADI, OTOPARKA DÜŞTÜ

Daha sonra seyir halinde olan bir araca çarptıktan sonra daha sonra yol kenarındaki bir fabrikaya ait olan telleri parçalayarak otoparkına düştü. Otoparkta bulunan araçlara çarpmamak için çaba sarf eden sürücü boş konteynere çarparak durabildi

LÜKS CİP KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kazada şans eseri yaralanan olmazken; lüks cip kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!