LÖSEV Kurbanlık bağış 2021 fiyatları! LÖSEV vekaleten kurban bağışı ne kadar, kaç TL?

LÖSEV Kurbanlık Bağış 2021 fiyatları belli oldu! 2021 Kurban Bayramına sayılı günler kala kurban ibadetini bağış yoluyla gerçekleştirecek vatandaşlar LÖSEV ve diğer kurumların vekaleten kurban kesim fiyatlarını araştırmaya başladı. Kuban bağışı yapılacak kurumlar arasında en çok tercih edilen LÖSEV 2021 yılı Kurban bağış fiyatını da açıkladı.

LÖSEV Kurbanlık bağış 2021 fiyatları! LÖSEV vekaleten kurban bağışı ne kadar, kaç TL?

LÖSEV kurbanlık bağış 2021 fiyatları! Lösemili çocuklar ve onların ailelerinin yanında olan LÖSEV her yıl kurban bağış kampanyası düzenlenmeye devam ediyor. LÖSEV 2021 yılı vekaleten kurban bağışı fiyatı da 1450 TL olarak belirlendi.

15 yıldır vekaleten kurban bağışı ve kesimi yaptıran ve 50 binden fazla ailenin yıllık et ihtiyacını karşılayan LÖSEV, lösemili çocuklar ve kanserli çocuklar ve onların ihtiyaç sahibi hastalarına dağıtıyor.

LÖSEV VEKALETEN KURBAN BAĞIŞI KAÇ TL?

2021 Kurban Bayramında LÖSEV, kurban bağış fiyatını 1450 TL olarak açıkladı. Kesilen kurban etinin bir kısmı dinlendirilerek bayram içinde, kalanı ise kesen kurumlara emanet edilerek 12 ay boyunca vakumlanmış ambalajlarda taze et ve et ürünleri şeklinde LÖSEV’e kayıtlı ailelere ulaştırılmaktadır. Tüm Türkiye genelinde sayıları 50.000’e yakın LÖSEV’e kayıtlı ailelerden sosyal incelemeleri tamamlanan ve ihtiyaçlarına göre sıralanan ailelere yıl içinde düzenli ve eşit olarak bu bağışlar kuşbaşı, parça et, biftek olarak dağıtılmaktadır. Yine tüm yıl boyunca LÖSEV Aileleri bu etlere içerisinde kendilerine özel bakiyeleri olan yalnızca taze et ve et ürünleri alımı yapabilecekleri LÖSEV Et Kart ile de büyük marketlerden erişebilmektedirler.

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın kurban kesim kuralları doğrultusunda gerçekleştirilen LÖSEV'de; Dinimizin emrettiği şekilde, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın icazet, cevaz ve esaslarına uygun kesimler yapılıyor. Vasıflarına uygun kurbanlıkları, din görevlisi, veteriner hekim, noter yetkilisi, kalite güvence sorumlusu, kasap ve et sorumlularından oluşan bir ekip huzurunda dini vecibelere uyarak, isimlerinizi tek tek okuyarak ve kan akıtarak kesiyor, ibadetinizi vekâleten gerçekleştiriliyor.

Murat Seymen'e silahlı saldırıda yeni gelişme 24 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Cübbeli Ahmet'in İsmailağa iddiası: Hükümet operasyon çekecek
Sonraki Haber