Londra-Antalya uçağında ırkçılık kavgası

İngiltere'den Türkiye'ye gelen bir uçakta Afrika kökenli siyah bir kadın ve İngiliz bir erkek arasında 'ırkçılık tartışması' çıktı. İngiliz adamın siyah kadına yumrukla saldırdığı kavga diğer yolcular tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Edinilen bilgiye göre, İngiltere’nin başkenti Londra Gatwick Havalimanı’ndan Antalya’ya gelen İngiliz havayolu şirketine ait bir uçakta, ırkçılık tartışması çıktı.

"HALKIM HAKKINDA HİÇBİR ŞEY SÖYLEME"

İngiliz bir adamın siyah bir kadına yumrukla saldırdığı anlar görüntülendi. Görüntülerde siyahi kadının, "Ben Afrikalıyım. Halkım hakkında hiçbir şey söyleme" ifadelerini kullanmasının ardından adamın ön koltuğa yönelerek kadın yolcuya doğru yumrukla saldırdığı anlar kaydedildi.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!