Logan: Wolverine filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

16 Eylül Kanal D yayın akışında yer alan Logan: Wolverine adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Logan: Wolverine hangi kanalda? Logan: Wolverine oyuncuları kimlerdir?

16 Eylül Kanal D yayın akışında yer alan Logan: Wolverine adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Logan: Wolverine 2017 yılında vizyona girmiştir..

LOGAN: WOLVERİNE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Logan: Wolverine'de, yakın gelecekte yaşlanmış ve yorgun olan Wolverine ve Professor X, Meksika sınırında saklanmaktadır. Fakat Logan'ın dünyadan gizlenmesi ve mirası, karanlık güçler tarafından takip edilen genç bir mutant geldiğinde sona erer. Şimdi Wolverine'de genç bir kadın klonunu Nathanial Essex'in liderliğindeki kötü bir organizasyondan korumalıdır.
Hugh Jackman'ı son kez Wolverine olarak gördüğümüz film Logan'ı James Mangold yönetiyor. Başrollerinde ise Hugh Jackman dışında Boyd Holbrook, Patrick Stewart ve Doris Morgado yer alıyor.

LOGAN: WOLVERİNE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: James Mangold

Oyuncular: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 3 Mart 2017 / 2s 17dk

Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret Kalleş saldırılarda öldürülen kadın sayısını açıkladı Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması! Suistimallere dikkat çekti
Sonraki Haber