Liposuction Hakkında Bilinmesi Gerekenler – Op. Dr. Hüseyin Kandulu

Halk arasında yağ aldırma işlemi olarak bilinen liposuction yöntemi sayesinde hastaların fazla yağlarından kurtarılması mümkündür.

Son zamanlarda hızlı bir şekilde belirli bölgelerden yağ aldırma işlemi yapmak için bu yöntem tercih edilir. Aynı zamanda hastalarda belirli bölgelerde incelme sağlanabilmesi için kullanılan yöntemleri kapsar.

Op. Dr. Hüseyin Kandulu Kimdir?

Liposuction Nedir?

Birçok insan açısından ön plana çıkan bir sorun olan bölgesel inatçı yağların ortadan kaldırılması aşamasında liposuction en son tercih edilen yöntemler arasında yer alır. İlk aşamada başka yöntemler kullanılarak hastaların yağlarının eritilmesi amaçlanır. Fakat hastalarda yağların ortadan kaldırılması aşamasında başarı sağlanamaz ise bu yöntem uygulanır.

Liposuction Nasıl Yapılır?

Küçük kanallar üzerinden işlem yapılır. Açılan kanallardan yağların sıvılaştırılması sağlandıktan sonra ya vücudun kendi mekanizmaları ile ya da başka yöntemler kullanılarak sıvılaştırılmış yağ vücuttan atılır. Son zamanlarda bu yöntem sayesinde basen, karın gibi yağların erimesinin zor olduğu alanlarda başarılı sonuçlar alınmış olur.

Kullanılan liposuction yöntemlerinin uygulanması noktasında farklı yöntemler söz konusu olur. Örneğin bazı hastalarda soğutmalı yöntemler kullanılır. Bazı hastalarda lazer yöntemi bazı hastalarda ise vaser yöntemleri ile başarılı sonuçlar elde edilir. Hastanın beklentilerine uygun olarak yağ aldırma işlemi söz konusu yöntemlerden birisi ile mümkündür.

VaserLiposuction Kimlere Uygundur?

Yağların sıvılaştırılması sırasında değişik yöntemler uygulanır. Örneğin vaser yönteminde ses dalgaları kullanılarak hastaların yağ hücrelerinin sıvılaştırılması mümkün olur. Vaserliposuction yöntemi bu yöntem ile diğer yöntemlerden ayrılır. Bazı yöntemlerde lazer kullanılır iken bazı yöntemlerde ise ısı yardımı ile sıvılaştırma yapılır.

Söz konusu vaserliposuction yöntemi vücut kitle indeksi belirli değerlerin altında olan hastalarda bölgesel incelme için kullanılır. Bazı bölgelerde ortaya çıkan yağ hücrelerinin vücuttan atılımı için buyöntem faydalar sağlar. Aynı zamanda bu yöntemin kullanılması insanların beklentilerini karşılayan estetik çözümler arasında yer alır.

VaserLiposuction Yöntemleri Nelerdir?

Esasında ses dalgalarının yağları eritmek için kullanılması ile ortaya çıkan bu yöntemde hastalarda başarılı sonuçlar alınır. Kesi açılmadan işlem yapılması nedeni ile diğer yöntemlerden farklılıklar ortaya çıkar. Vaserliposuction yöntemi sayesinde hastalarda istenilen estetik görünüm sağlanmış olur.

Karın Germe Ameliyatı Nedir?

Yağ aldırma günümüzde estetik çözümlerin bir parçası olarak ortaya çıkar. Bazı vücut bölgelerinde aşırı yağlanma sorunları insanların genel görünümünü etkiler. Bu nedenle örneğin karın bölgesinde meydana gelen aşırı yağların aldırması estetik olarak daha başarılı bir tedavi yöntemidir. Karın germe ameliyatı bu aşamada yağ aldırma ile mükemmel sonuçların ortaya konulmasına imkan tanır.

Ülkemizde estetik ve sağlık merkezlerinde uygulanan bu yöntemler sayesinde daha düz bir karın şekli ortaya konulmuş olur. Karın germe ameliyatı sayesinde hastaların fazla yağ hücreleri alınarak düz bir şekilde ortaya konulmuş olur. Aynı zamanda bu yöntemin uygulanması ile birlikte hastalarda karın kaslarına şekil verilmesi de mümkündür.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın bölgesi inatçı yağlar için ideal bir bölgedir. Bu nedenle hastalarda karın germe işlemlerinin tamamlanması açısından yağ aldırma tamamlayıcı bir etki ortaya koyar. Karın bölgesinde bulunan yağlar alınarak ve karın kasları gerdirilerek kasların ideal formuna kavuşturulması mümkün olur.

Hastalarda bu tür nedenlerden dolayı estetik yöntemler ile birlikte kullanılan yağ aldırma işlemleri düzleştirme ve daha sıkı bir görünüm sağlar. Fiyatları açısından bu işlemler hastanın durumuna ve diğer değişkenlere göre çeşitlilik gösterir.

Farklı sağlık merkezlerinde hastaların tedavisinin etkin bir şekilde sağlanması noktasında fiyatlar değişkenlik gösterebilir. Karın germe ameliyatı hakkında bilgi sahibi olmak için sağlık merkezlerinden yardım alabilirsiniz.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber