‘LİBYA’DA EN ZOR SAFHADAYIZ!’

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde Libya’daki son gelişmeleri konuştu. 

Türkiye’nin Libya’da şu anda hazırlık ve lojistik safhasında olduğunu söyleyen Mete Yarar, “Önce denge safhası, ardından geri süpürme ve şimdi de üslerin kurulmasıyla, bunların hazırlanması ve lojistik aşamasına geçildi. Bugün sessiz gibi görünen bu safha, aslında operasyonların en zor kısmıdır” diye konuştu. Bunun fırtına öncesi sessizlik olduğunu söyleyen Mete Yarar, “Üslerin yapılması ve askerlerin sevkiyatı büyük hız almış durumda” dedi. 

DOĞU AKDENİZ’DEKİ GELİŞMELER

Türkiye’nin Doğu Akdeniz konusundaki hamlelerini eleştirenlere dikkat çeken Nedim Şener ise, “12 ada konusunda bir sürü laf edenler, Türkiye Akdeniz’de haklarını aradığında ayağa kalkıyorlar. Bunun iki nedeni var; birincisi, iktidar düşmanlığı gözlerini kör etmiş durumda. Ama daha kötüsü de var; Biden’ın içimizdeki umut beslediği adamları! Bunlar Biden ve ABD’nin dostlarıyla senin karşı karşıya gelmeni istemiyorlar.” ifadelerini kullandı. 

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!





CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE? Saymaz Sancaktepe Belediyesi'nde jakuzi aradı abdest lavabosu buldu