LC Waikiki Babalar Günü kampanyasında neler var 2022 ? LCW Babalar Günü indirimleri

19 Haziran Babalar Günü'n çok kısa bir süre kaldı! Aylardır büyük bir heyecanla beklenen Babalar Günü yaklaşırken, bu özel güne dair indirim fırsatları merakla araştırılıyor. Babalar Günü indirim fırsatlarının araştırıldığı mağazaların başında da LC Waikiki geliyor. Peki, LC Waikiki Babalar Günü kampanyasında neler var? Ayrıntılar haberimizde...

Babalar Günü, pek çok ülkede her yıl haziran ayının üçüncü pazar günü babaların onuruna kutlanan özel bir gündür. 2022 Babalar Günü'ne çok kısa bir süre kala, LC Waikiki babalar günü indirim fırsatları da merakla araştırılıyor. Peki, LC Waikiki Babalar Günü kampanyasında neler var? Detaylar haberimizde... 

Kısa adıyla LCW olarak bilinen 50 bine yakın çalışanı bulunan ve 47 ülkede 1047 kadar mağazası bulunan İstanbul merkezli mağazalar zinciri LC Waikiki, adını Hawaii adasındaki Waikiki plajı ile Fransızca’da ‘arkadaşlar’ anlamını taşıyan ‘Les Copains’ kelimelerinin baş harflerinden almıştır.

Taha Tekstil tarafından satın alınmasının ardından Avrupa’da ilk mağazasını Romanya’da açan LC Waikiki’nin, 47 ülkede 1000’ün üzerinden mağazası bulunmaktadır. 2021'de Fildişi Sahilleri, Angola, Moğolistan ve Türkmenistan'a mağaza açmayı planlamaktadır.

LC WAIKIKI BABALAR GÜNÜ KAMPANYASINDA NELER VAR?

LC Waikiki mağazalarında ve Web sayfalarında birbirinden uygun Babalar Günü indirim fırsatları sizleri bekliyor. 

Babalar Günü'ne özel LC Waikiki ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim fırsatları mevcut.

Meteorolojiden İzmir için fırtına ve toz taşınımı uyarısı! Meteorolojiden Ankara için fırtına uyarısı! İstanbul'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber