Lazio-İnter maçında Felipe Anderson'a saldırı... Golü attığına pişman oldu!

Serie A'nın 8. haftasında İnter'i ağırlayan Lazio, 3-1 kazanarak son şampiyona sezonun ilk yenilgisini tattırdı. Felipe Anderson'un attığı Lazio'yu öne geçiren golden sonra İnter'li futbolcular Brezilyalı yıldıza saldırdı. Olaylı maçta 3 puanı 3 golle alan Sarri'nin takımı kötü gidişata dur dedi.

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio, son şampiyon İnter'e Serie A'da sezonun ilk yenilgisini tattırdı. Hakan Çalhanoğlu'nun 86 dakika oynadığı maçta 0-1 öne geçen İnter, Roma'da 3-1 mağlup oldu.

Roma Olimpiyat Stadı'ndaki maçta Milano ekibi 12. dakikada Ivan Perisic'in attığı penaltı golüyle öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. 65'te İtalyan milli golcü Ciro Immobile de bir penaltı golü attı ve skora 1-1'lik eşitlik geldi.

Lazio'ya 3 puanı getiren golü 81'de Felipe Anderson attı. 2018 yazında West Ham United'a 38 milyon euroya satılan Brezilyalı yıldız bu yaz 3 milyon euroya geri alınmıştı. 28 yaşındaki sambacı bu sezon Lazio formasıyla Serie A'da 8 maçta 3 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Lazio'nun 3. golü 90+1'de Sırp yıldız Sergei Milinkovic-Savic'ten geldi.

SİMONE INZAGHİ GERİ DÖNDÜ

Teknik direktör Maurizio Sarri yönetimde şampiyonluk hedefleyen Lazio kötü gidişata bu galibiyetle dur dedi ve puanını 14'e yükseltti. Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Marsilya'yı ağırlayacak olan başkent ekibi, ilk maçında Galatasaray'a Başakşehir'de 1-0 mağlup olmuştu.

Simone Inzaghi yönetimindeki İnter ise 17 puanda kaldı. Inzaghi son 4 sezondur Lazio'yu çalıştırıyordu. Inzaghi için maçtan önce plaket töreni düzenlendi.

Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı Meteorolojiden İzmir için fırtına uyarısı! Ankara hava durumu 16 Nisan 2024
Sonraki Haber