Latif Şimşek'ten DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'a tepki: Genel Başkanlığını gözden geçirsin

Demokrat Parti (DP) Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumalarının saldırısına uğrayan gazeteci Latif Şimşek, Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programında DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı eleştirdi. Şimşek, 'Gültekin Bey, ben sizi beyefendi bir siyasetçi olarak biliyorum ama burada yapılan vandallığı bir parti Genel Başkanı olarak nasıl kabulleniyorsunuz? Burada linç girişimine uğrayan bir gazeteci var.' dedi.

This browser does not support the video element.

Demokrat Parti (DP) Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumaları tarafından darp edilen gazeteci Latif Şimşek, Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına katıldı. Gazeteci Şimşek yayında, uğradığı saldırı sonrasında gerekenleri yapmadığı gerekçesiyle DP Genel Başkanı Gültekin Uysal'a yönelik eleştirilerini dile getirdi.

"GENEL BAŞKANLIĞINI GÖZDEN GEÇİRSİN DERİM"

Latif Şimşek, "Gültekin Bey, ben sizi beyefendi bir siyasetçi olarak biliyorum ama burada yapılan vandallığı bir parti Genel Başkanı olarak nasıl kabulleniyorsunuz? Burada linç girişimine uğrayan bir gazeteci var. Tek suçu sizin Genel Başkan Yardımcınızla tartışmaya çıkmış olmak. Burada sizin Genel Başkan Yardımcınız tarafından haksızlığa uğramış, mağdur edilmiş birisi var ve çıkıp tek kelime etmiyorsunuz. Hilmi Daşdemir ‘Gültekin Uysal, Cemal Enginyurt’tan korkuyor o zaman’ dedi. Eğer bir parti Genel Başkan’ı, Genel Başkan Yardımcısı’ndan korktuğu için bir tavır alamıyorsa, disipline sevk edemiyorsa, Genel Başkanlığını gözden geçirsin derim." dedi.

"HAKSIZLIĞIN ARKASINDA DEĞİL KARŞISINDA DURARAK ÇOK VİCDANLI BİR ÖRNEK VERDİNİZ"

tv100 ailesine de desteklerinden dolayı teşekkür eden Şimşek, "Gerçekten bu alçaklıktan sonra bana çok destek veren tv100 ailesine, Pınar Ardor’a, Barış Yarkadaş’a, Doğan Çağlar’a hepsine çok teşekkür ediyorum. Haksızlığın arkasında değil karşısında durarak çok vicdanlı bir örnek verdiniz, çok teşekkür ederim." diye konuştu.

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?