Latif Şimşek'i darp eden zorba siyasetçiler şimdi de Melik Yiğitel'i hedef gösterdi

Gazeteci Latif Şimşek'in, Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması tarafından darp edilmesini kınayan gazeteci Melik Yiğitel skandal bir tepkiyle karşılaştı... Yiğitel, Demokrat Parti Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan tarafından açık açık tehdit edildi. Yiğitel'in paylaşımına yanıt veren Gürcan Alkan, "Sıra sende" ifadesini kullandı.

Televizyon programında gazeteci Latif Şimşek'i korumasına darp ettiren Demokrat Parti milletvekili Cemal Enginyurt olayııyla ilgili sular henüz durulmamışken, yeni bir skandal daha patlak verdi. 

 BİR GAZETECİ DAHA DP TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİ

Gelişmelerin ardından sosyal medya hesabından Cemal Enginyurt'a tepki gösteren ve Demokrat Parti'ye seslenerek gereğinin yapılması gerektiğini söyleyen Gazeteci Melik Yiğitel de 6'lı masanın aparat görevini gören Demokrat Parti tarafından açıkça tehdit edildi.

"SIRA SENDE" DİYEREK AÇIK AÇIK GÖZDAĞI VERDİ

 GÜLTEKİN UYSAL'A SESLENDİ: SİZ Mİ TALİMAT VERİYORSUNUZ?

Gazeteci Melik Yiğitel, Canlı yayında bir gazeteciyi öldüresiye döven partinin mensubunun pişkin yanıtının ardından bir paylaşımda daha bulundu. Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'a seslenen Yiğitel, "Demokrat Parti ilçe Başkanınız alenen beni tehdit ediyor. Bunlar sizin talimatınızla mı oluyor Sayın Uysal? " diye sordu.

Dubai'de sağanak hayatı felç etti! İşte yaşananlar... Saadet Partisi'nde Temel Karamollaoğlu gidiyor mu? Diyarbakır'daki "başıboş köpekler" iddiası yalanlandı!
Sonraki Haber