Latif Şimşek'i darp eden Cemal Enginyurt'un koruması suç makinesi çıktı!

Demokrat Partisi Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, gazeteci Latif Şimşek ile canlı yayında gerginlik yaşadı. Enginyurt, koruması Emrah Topal ile birlikte gazeteci Latif Şimşek'e saldırdı. Topal'ın suç makinesi olduğu ortaya çıktı.

Bir televizyon proğramında tartışmanın büyümesi üzerine programa ara verilirken Cemal Enginyurt ve koruması Emrah Topal Latif Şimşek'e saldırma anları stüdyoda bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

CEMAL ENGİNYURT İLE KORUMASI LATİF ŞİMŞEK'E SALDIRMIŞTI

Yayın esnasında yerinden kalkarak Latif Şimşek'in üzerine yürüyen Enginyurt programın moderatörü, diğer konuklar ve kameramanlar tarafından engelleniyor. Bu esnada stüdyoya Enginyurt'un koruması Emrah Topal giriyor ve Latif Şimşek'in çevresinde durmaya başlıyor.

Cemal Enginyurt uzaklaştırılmaya çalışılırken de Latif Şimşek'in dibinden ayrılmayan koruma daha sonra Şimşek'i iterek sandalyeye oturtuyor. Cemal Enginyurt ikinci kez saldırı girişiminde bulununca da Şimşek'e arkadan yumruk atıp yüzüne ve kafasına vurmaya başlıyor. Cemal Enginyurt'un da bu arbede esnasında saldırıya geçerek Latif Şimşek'e yumruk attığı görülüyor.

 ŞİMŞEK ŞİKAYETÇİ OLDU

Yaşadığı saldırı sonrası Şişli Emniyet Müdürlüğüne giden gazeteci Latif Şimşek, kendisini darp etmeye çalışan Cemal Enginyurt ve koruma Emrah Topal hakkında suç duyurusunda bulundu.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Cemal Enginyurt'un koruması Emrah Topal'ın suç makinası olduğu ortaya çıktı. 

Topal'ın suç kaydı şu şekilde:

1 adet Kasten Öldürme

1 adet Tehdit

2 adet Kasten Yaralama

2 adet Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma

5 adet 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet Suçu

Bir milletvekilinin böyle bir suç makinesiyle neden ve nasıl bir ilişkisi olduğu merak ediliyor.

ENGİNYURT'UN DOSYASI AYRILDI

Cemal Enginyurt'un milletvekili olmasından dolayı dosyasının ayrıldığı ve olaya karışan 2 kişi hakkında daha gözaltı kararı alınacağı öğrenildi.

YDS/1 sonuçları açıklandı! ÖSYM YDS sınav sonuç görüntüleme ekranı! Dünyanın en iyi otelleri açıklandı! Türkiye'den bir otel listede Tavuğa 5 ayda yüzde 200 zam geldi
Sonraki Haber