KYK burs sonuçları açıklandı mı? KYK Twitter adresi ne?

KYK burs başvuru sonuçları açıklandı mı merak ediliyor. KYK burs başvuru sonuçlarının daha önce açıklandığı gibi 1 Aralık'ta açıklanması bekleniyordu. Peki, KYK twitter adresinden açıklama yapıldı mı? Her yıl geri ödemesiz olarak verilen bu maddi destek eğitime büyük katkı sağlıyor.

KYK burs başvuru sonuçları merak ediliyor. 1 Aralık 2020 tarihinde açıklanması beklenen KYK burs sonuçları, öğrenciler tarafından sosyal medyada da ilgiyle takip ediliyor. KYK burs başvuru sonuçları haberimizde.

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK BURS SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

KYK Destek hesabından yapılan açıklamaya göre "Burs/öğrenim kredisi sonuçları ve ödemeleri ile ilgili duyuru ve gelişmelerden haberdar olmak için lütfen https://gsb.gov.tr internet sitemizi ve resmî sosyal medya hesaplarımızı takip etmeye devam ediniz. İyi günler dileriz." denildi.

KYK burs başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz resmi bir bilgi yer almıyor. Ancak geçtiğimiz yıl 24 Ekim'de sona eren başvuruların ardından sonuçları 16 Kasım tarihinde açıklanmıştı. Aynı takvim göz önünde bulundurulduğunda sonuçların 1 Aralık 2020 tarihinde açıklanacağı söylenebilir.

DEĞERLENDİRME NASIL YAPILACAK?

Başvuru sırasında öğrencilerin beyan ettiği ekonomik, sosyal ve başarı durumuna ilişkin bilgiler, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kamu kurumları aracılığıyla teyit edilecek. Yapılan değerlendirme sonucunda mevzuata uygun olan öğrencilere burs ya da öğrenim kredisi tahsis edilecek.

KYK TWİTTER ADRESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Diyarbakır'ı kazanan DEM Parti'den skandal karar! Tokat sallanmaya devam ediyor! 3.2 büyüklüğünde deprem oldu Bakan Fidan Hollandalı mevkidaşı ile görüştü
Sonraki Haber