Kuruluş Osman'da Turgut yok mu? Cengiz Coşkun kadroda yer almayacak mı?

Kuruluş Osman'da Turgut yok mu? Diriliş Ertuğrol dizisiyle ekranlara damga vuran senaryo, ATV ekranlarında Kuruluş Osman ile çıkmaya hazırlanıyor. Burak Özçivit'in başrolünde yer alacağı dizinin fragmanlarında Turgut Alp karakterine hayat veren Cengiz Coşkun'un kadroda olup olmayacağı araştırılmaya başladı. İşte Kuruluş Osman'da Turgut yok mu? Cengiz Coşkun kadroda yer almayacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Kuruluş Osman'da Turgut yok mu? Burak Özçivit'in başrolünde yer alacağı dizinin fragmanlarında Turgut Alp karakterine hayat veren Cengiz Coşkun'un kadroda olup olmayacağı araştırılmaya başladı. Diriliş Ertuğrol dizisiyle ekranlara damga vuran senaryo, ATV ekranlarında Kuruluş Osman ile çıkmaya hazırlanıyor. İşte Kuruluş Osman'da Turgut yok mu? Cengiz Coşkun kadroda yer almayacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

KURULUŞ OSMAN’DA TURGUT ALP YOK MU?

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Kuruluş Osman oyuncu kadrosu listesinde Cengiz Coşkun ismi yoktu. Konuyla ilgili yaptığımız araştırma sonucu Cengiz Coşkun isminin Kuruluş Osman dizisinde olup olmayacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı. “Kuruluş Osman’da Turgut Alp yok mu?” sorusunun cevabı da henüz netleşmiş değil. Ancak, ilerleyen günlerde dizinin bir sonraki bölümleri için yapılan tanıtım videoları ile bu konu daha da netliğe kavuşacak. Konuyla ilgili detayları güncellemeye devam edeceğiz. Turgut Alp karakteri hakkında bir gelişme olduğunda haberimizden öğrenebilirsiniz.

 CENGİZ COŞKUN KİMDİR?

1982 tarihinde dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Cengiz Coşkun İstanbul’da doğumludur. Spor Akademisinden mezun olan Cengiz Coşkun eski bir profesyonel basketbolcudur. 2002 yılında Best Model olduktan sonra modelliğe adım atan Cengiz Coşkun, 2005 senesinde Rüzgarlı Bahçe isimli dizide oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Fetih 1453 isimli sinema filminde de rol almış en son Diriliş Ertuğrul dizisinde Turgut Alp karakterini oynamıştır. 2013 yılında Survivor yarışmasında boy gösteren Cengiz Coşkun aslen Bulgaristan göçmenidir yarışmada 94. gün elenmiş yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir.

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Kuruluş Osman’ın oyuncuları arasında öne çıkan diğer isimler ise şu şekilde: İsmail Hakkı (Samsa),Tuğrul Çetiner (Yannis), Ayşegül Günay (Zöhre), Alma Terzic (Sofia), Emre Basalak (Gündüz), Abdül Süsler (Kalonoz), Eren Hacısalihoğlu (Batur), Özge Törer (Bala Hatun), Buse Arslan (Aygül), Aslıhan Karalar (Burçin), Serhan Onat (Aybars), Uğur Arslan (Nizamettin), Açelya Özcan (Ayşe Hatun) , Emel Dede (Gonca), Yiğit Uçan (Boran), Ali Sinan Demir (Tursun), Şevket Çapkınoğlu (Megala), Ayşen Gürler (Helen), Yaşar Aydınlıoğlu (Yorgopolos).

Meteorolojiden İzmir için sağanak yağış uyarısı Ankara'da bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden İstanbul için sağanak yağış ve fırtına uyarısı!
Sonraki Haber