Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları... Kuruluş Osman'a kimler katıldı, kimler gitti? Yeni sezon başlıyor...

ATV'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman yeni sezonun ilk bölümü ile 6 Ekim Çarşamba akşamı başlıyor. Burak Özçivit'in başrolünde olduğu dizinin oyuncu kadrosu da değişti. Yeni sezonda Osman Bey'i ve yakınlarını birbirinden önemli gelişmeler bekliyor. Peki Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları kimler?

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları merak ediliyor. 65. bölümü ile bu akşam ATV'de ekrana gelecek olan diziye birbirinden yeni oyunculaar katıldı. Burak Özçivit'e Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy gibi değerli oyuncular eşlik edecek.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON OYUNCULARI...

Yayınlandığı ilk günden bu yana kesintisiz takip edilen ve sevilen dizi Kuruluş Osman 6 Ekim Çarşamba akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelecek. Yaz dönemi boyunca merakla beklenen diziye birbirinden ünlü oyuncular katıldı. Peki Kuruluş Osman'a kimler katıldı?

İşte Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları...

Oyucuları arasında; Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Eser ve Ali Karaağaç yer alıyor.

KONUSU

O, kömür karası gözleriyle, gaza ve hürriyet ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman'dı… Karanlığın içinde ona yol gösteren "aşk" oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını "aşkla" gördü. Gücünü kılıcından değil, "aşktan" aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını "aşkla" verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, Kuruluş'un adı oldu… Kuruluş Osman… 400 çadırlık bir obadan, "ilahi aşkla" kurulan bir cihan imparatorluğuna yürüyüşün hikayesi.

Emine Erdoğan ile ilgili iddialarla ilgili açıklama Fırtına derbide esemedi, Samun'dan çelmeyi yedi! İddianemedeki detaylar ortaya çıktı!
Sonraki Haber