Kuruluş Osman 24. bölüm izle! Osman savaşa hazırlanıyor!

Kuruluş Osman 24. bölüm izle! ATV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kuruluş Osman, bu akşam saat 20:00'da ekranlara gelecek. 3 Haziran akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Dündar Bey'in karısı Hazal Hatun'un gelmesiyle olaylar yeniden gelişiyor. Osman Bey uç bölgesinde Moğol baskınını kırmak için mücadele veriyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kuruluş Osman 24. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

Kuruluş Osman 24. bölüm izle! Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Kuruluş Osman, bu akşam saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak. Başrollerinde; Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Alma Terzic ve Özge Törer'in yer aldığı dizinin yeni bölümünde olacak gelişmeler merak ediliyor. Sevilen oyuncu Ceren Bozok, Dündar Bey'in karısı Hazal Hatun olarak katılıyor. 3 Haziran akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Dündar Bey'in karısı Hazal Hatun'un gelmesiyle olaylar yeniden gelişiyor. Osman Bey uç bölgesinde Moğol baskınını kırmak için mücadele veriyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Kuruluş Osman 24. bölüm izlemek için detaylar haberimizde...

KURULUŞ OSMAN 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Osman Bey, Bala Hatun'la nikahının ardından düğün hazırlıkları yaparken, Kayı Obası'nda sürpriz gelişmeler yaşanacak. Alişar tehlikesini ortadan kaldırıp Dündar'ın gerçekleri öğrenmesini sağlayan Osman Bey; bu bölümde Kayı Obası'nda yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalırken, uç bölgesindeki Moğol baskısını kırmak için mücadeleye girişecek.

Osman Bey, Moğollara karşı mücadeleyi nasıl örgütleyecek? Osman Bey, Türkmen obalarından beklediği desteği alabilecek mi? Geyhatu ve Moğollar, sancak beylerinin öldürülmesine nasıl tepki verecek? Dündar tarafından Alişar'la evlendirilen Aygül'ün akıbeti ne olacak?

KURULUŞ OSMAN 24 BÖLÜM İZLE

KAYI ALPLERİ ALİŞAR'IN KONAĞINI ELE GEÇİRDİ

Gündüz Bey ve Bamsı Bey liderliğindeki Kayı alpleri, Alişar'ın konağını ele geçirdi.

Kendisine kurulan tuzağı boşa çıkararak Alişar'ı oyuna getiren Osman Bey, Gündüz ve Bamsı beyleri Alişar konağı ele geçirmekle görevlendirdi. Şeyh Edebalı'nın dervişlerinin yanı sıra Bala Hatun ve Selcan Hatun'un da desteğiyle Alişar'ın konağını basan Kayı alpleri kapıyı kırmadan hemen önce Aygül, Zöhre ve Burçin gizli geçitten kaçmayı başardı.

Gündüz Bey ve alpler Kayı bayrağını Alişar'ın konağında dalgalandırdı. Selcan Hatun ise "Zöhre'yle görülecek bi hesabımız vardır, ben peşlerinden giderim" diyerek Bala Hatun'la birlikte Aygül, Zöhre ve Burçin'in peşine düştü.

Kayıların Osman Bey liderliğinde gazaya başlaması Moğollar'dan nasıl karşılık görecek? Aygül, Zöhre ve Burçin, ihanetlerinin bedelini nasıl ödeyecek? Osman Bey, Alişar'ı ve Dündar'ı nasıl cezalandıracak?

KURULUŞ OSMAN 24. BÖLÜM FRAGMANI

Metrobüs 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde arızalandı Dünyada şok etkisi yaratan gerilim piyasaları nasıl etkiledi? Bugün kimin maçı var? 19 Nisan 2024 maç programı!
Sonraki Haber