Kürtler bu görüntüyü tartışıyor!

Kürt bir çiftin düğün öncesi öpüşme görüntüsü sosyal medyada olay yarattı. "Yeryüzünde bir düğünde ilk dudaktan öpüşen Kürt çift bence" notuyla paylaşılan videoya kimileri töreye uygun olmadığı gerekçesiyle tepki gösterirken, kimileri de bunu doğal karşıladı.

Sosyal medyada paylaşılan Kürt gençlerin düğün videosu tartışma yarattı. Düğün öncesi gelinle buluşan damadın gelini dudağından öptüğü an, "Yeryüzünde bir düğünde ilk dudaktan öpüşen Kürt çift bence" notuyla paylaşıldı.

Paylaşımı yapan kişi, "Töre, gelenek ve saygı gereği Kürt erkekler, toplum içinde sevgilisi, nişanlısı veya karısı ile çok mesafeli ve resmidir." sözleriyle durumun ilginçliğine dikkat çekti.

"YENİ KITA KEŞFETMİŞ GİBİ..."

Kimileri bu durumun törelere uygun olmadığını belirterek tepkisini dile getirdi.

Kimileri ise "Öpüşmek normal ise neden yeni bir kıta keşfetmiş gibi hayretle şaşırarak paylaşıyorsunuz? Ters tepki verenleri suçluyorsunuz ama siz de sanki hayatta ilk defa öpüşen bir çift görmüş gibi vay wooow amanın diyorsunuz" sözleriyle durumu normal karşıladığını belirtti.

23 Nisan kutlamalarında öğrenciye tekme atan şüpheli yakalandı ABD’de Gazze’ye destek protestoları yayılıyor! Görenler hayret ediyor! Sağı tavuk solu horoz...
Sonraki Haber