Kurtarma çalışmaları gecikince çukura düşen eşek telef oldu

Gaziantep'te düştüğü üç buçuk metre derinliğindeki çukurdan kurtarılmayı bekleyen eşek, kurtarma çalışmaları gecikince telef oldu. Telef olan hayvanın can çekiştiği son anları ise görüntülendi.

This browser does not support the video element.

Olay, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi kırsal Doğanca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, gözleri görmeyen bir eşek, sabah erken saatlerde köyün çıkışında bulunan üç buçuk metre derinliğindeki çukura düştü.

SAATLER GEÇMESİNE RAĞMEN EKİPLER OLAY YERİNE GELMEDİ

Eşeğin çukura düştüğünü saatler sonra fark eden köylüler, talihsiz hayvanı düştüğü çukurdan kurtarmak için çaba harcadı, ama başarılı olamadı. Daha sonra durumu itfaiye ekipleri ile belediye ekiplerine bildiren köylüler, saatlerce beklemelerine rağmen itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmediğini iddia etti.

CAN ÇEKİŞEREK TELEF OLDU

Düştüğü çukurda saatlerce kurtarılmayı bekleyen ve can çekişen talihsiz eşek ise daha fazla dayanamayarak telef oldu. Çukura düşerek telef olan hayvanın can çekiştiği son anları ise kameraya yansıdı.

Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda... Safranbolu'da sokak ortasında dehşet! O anlar kamerada... İstinye'deki AVM'de yangın: Tahliye edildi Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada...