Kur'an kursu eğiticilerinin ek ders ücretleri ödenecek

Önceki gün öğretmenlerin ek ders ücretlerinde herhangi bir aksaklık olmayacağını duyuran Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Kur'an kursu eğiticilerinin de merakını giderdi. Bakan Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kur'an kursu eğiticilerini de ek ders ücretlerinin yatırılacağını belirtti.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sürecinde aldıkları tedbirleri hatırlattı.

ÖDENMEYE DEVAM EDECEK

Bu süreçte mağduriyet yaşayan ya da belirsizliğe düşen vatandaşların taleplerini yerine getirmeyi sürdürdüklerini vurgulayan Albayrak, "Kur'an kursu öğreticilerinin de ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

ÖĞRETMENLERE DE ÖDENMEYE DEVAM EDİLECEĞİ AÇIKLANMIŞTI

Albayrak, dün de ücretli öğretmenler ve usta öğreticilerin ek ders ücreti ödemelerini bu süreç boyunca yapmaya devam edeceklerini duyurmuştu.

Bakan Albayrak, "Ekonomik İstikrar Kalkanı ile Covid-19 salgınında etkilenen meslek gruplarımızın taleplerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Ücretli öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin ek ders ücreti ödemelerini de bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz." demişti.

Tokat'ın turistik ilçesi Sulusaray'da deprem paniği yaşanıyor... Tokat'ta korku dolu gece! 1 dakika ara ile beş deprem! Aydın'da çok sayıda öğrenci hastanelik oldu!
Sonraki Haber