Küçükkaya'dan şiddet devam ediyor

Eski eşi İsmail Küçükkaya'nın fiziksel ve psikolojik şiddetine maruz kaldığını açıklayan Eda Demirci sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Psikolojik şiddete uğramaya devam eden Demirci, susturulmaya çalışıldığını söyledi. Demirci'nin paylaşımının altına yorum yazan yüzlerce insan destek mesajlarını iletti.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat programında kadına karşı şiddete karşı durduğunu söyleyen İsmail Küçükkaya'nın kendisinin de eşine şiddet uyguladığı iddia edilmişti. 

Evliliğin ilk günü şiddetin başladığını söyleyen Eda Demirci, Küçükkaya'nın kendisini defalarca aldatıp üstüne bir de dövdüğünü söylemişti.

PSİKOLOJİK ŞİDDETİ SÜRDÜRÜYOR

Bu açıklamaların ardından iddiaları reddeden Küçükkaya psikolojik şiddet uygulamaya devam etti.

 Instagram hesabından yeni bir açıklama yapan Eda Demirci, eski eşi tarafından bastırılıp susturulmaya çalışıldığını belirtti.

Küçükkaya'nın kendisine 50 bin lira tazminat davası açtığını söyleyen Demirci, "Bastırılmaya ve susturulmaya çalışılıyorum. İsmail Küçükkaya bana 50000 TL tazminat davası açtı. Yine korkutup sindirme peşinde. Evet başta çok işe yaradı ama artık sağlığımdan daha değerli hiçbir şey yok" paylaşımında bulundu.

Şiddet mağduru Demirci'ye destek mesajı yağdı.

“Bayan Lieser'in Portresi” adlı tablo 32 milyon dolara alıcı buldu Eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın ölüm nedeni belli oldu DSP'li Aksakal ile DEM Partili Sakık'ın tartışması bahçeye taştı
Sonraki Haber