Küçük Gelin'in Zehra'sı değişimiyle şoke etti!

2013 yılında yayınlanan ve kısa süre içerisinde geniş bir izleyici kitlesi elde eden Küçük Gelin adlı dizide "Zehra" karakterine hayat veren Çağla Şimşek, değişimiyle olay oldu. İşte en son ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim adlı dizinin kadrosuna dahil olan Şimşek'in sosyal medya paylaşımları...

İlk olarak Hayat Devam Ediyor dizisinde görünen, ardından Küçük Gelin dizisi ile hafızalarda yer edinen Çağla Şimşek değişimi ile dudak uçuklattı.

En son ATV'nin sevilen dizisi "Kardeşler"in kadrosuna dahil olan ve Ayşe karakteriyle ekranlara dönen Çağla Şimşek, sosyal medya paylaşımlarıyla konuşuluyor.

İşte 19 yaşındaki güzel oyuncunun yeni hali...

ÇAĞLA ŞİMŞEK HAKKINDA

 2002 tarihinde İstanbul'da doğan Şimşek, küçük yaşlardan itibaren ekranlarda ancak kamera karşısına ilk kez Elveda Derken adlı dizi ile geçti. Dizide canlandırdığı Naz karakteri ile beğenilen oyuncu ardından çeşitli dizi ve reklam filmlerinde oynama şansını elde etti. Daha sonra ise Kayıp Prenses isimli dizide Duru karakterine hayat verdi. 

2011'de Güneydoğu'dan İstanbul'a göç eden ailenin dramı anlatan Hayat Devam Ediyor isimli dizide Lavin karakterine hayat verdi. Ardından Küçük Gelin isimli dizide Zehra karakterini canlandırdı.  Başarılı oyuncu şimdilerde ise, Atv ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim adlı dizide Ayşe karakterini canlandırıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Özgür Özel arasında görüşme olacak mı? Survivor All Star'da gecenin kazananı hangi takım oldu? MKE Ankaragücü - Beşiktaş | İkinci yarı oynanıyor
Sonraki Haber