Kübra Kelkit kimdir? Son Yaz dizisinin Akgün'ü Alperen Duymaz'ın gizlice evlendiği Kübra Kelkit ne iş yapıyor?

Son Yaz dizisinin Akgün'ü Alperen Duymaz'ın gizlice evlendiği Kübra Kelkit hakkında araştırmalar da başladı. FOX TV'nin yeni dizisinde Akgün karakterini canlandıran Alperen Duymaz'ın gizlice evlendiği öğretmen eşi Kübra Kelkit kaç yaşında?

Alperen Duymaz'ın evlendiği öğretmen olarak bilinen Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşında? Son Yaz dizisinin Akgün'ün Alperen Duymaz'ın eşi öğretmen Kübra Kelkit kaç yaşında?

KÜBRA KELKİT KİMDİR?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Türk oyuncu ve manken olan Alperen Duymaz, Bodrum Masalı dizisinde Ateş karakterine hayat vermişti. Acı Aşk, Çarpışma ve Zemheri dizilerinin kadrosunda yer alan Alperen Duymaz kariyerine mankenlik yaparak başladı.

Ankara doğumlu olan Alpersn Duymaz, Lise yıllarında müzik ve modellikle ilgilendi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim aldı. Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi ile oyunculuğa adım attı. Acı Aşk ve Bodrum Masalı dizileriyle kariyerine devam etti. Özellikle Bodrum Masalı dizisiyle tanınmaya başladı. 2018 yapımı Direniş Karatay adlı filmde Kutay karakterini canlandırdı. Burcu Özberk ile kısa süreli bir ilişki yaşadı. Yıl içinde Çukur adlı dizide "Emrah komiser" karakterini canlandırdı. Ardından 2018 yılının sonunda ve 2019 yılında Çarpışma dizisinde "Kerem Korkmaz" karakterini canlandırdı.

Fahiş fiyatla mücadele! Ambalaj üzerine tavsiye fiyat ABD ekonomisi yılın ilk çeyreğinde beklentilerin altında büyüdü Otomattan kahve içti, hayatından oluyordu
Sonraki Haber