Kuaförüm Sensin'de Bülent Ersoy'a özel taht!

Diva Bülent Ersoy, uzun bir aradan sonra Kuaförüm Sensin ile ekranlara döndü. Aylık 3 milyon TL'ye imza atan Bülent Ersoy, Işıl Reçber Seçkin Süngüç ile birlikte jüride yer almaya başladı. Diğer jüri üyelerinin aksine özel bir tahtta oturan Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin'deki tarzıyla da göz kamaştırdı.

Show TV'de yayınlanan ve Gözde Kansu'nun sunduğu Kuaförüm Sensin'de jüri değişikliği yaşandı. Bülent Ersoy, Kuaförüm Sensin jüri koltuğunda ekranlara geri döndü. Uzun bir aradan sonra ekranlarda olan Diva, ilk kez bir öğle kuşağı programında sevenleriyle buluştu. Bülent Ersoy'la birlikte programın diğer yeni jürileri ise Işıl Reçber ile ünlülerin kuaförü olarak bilinen Seçkin Süngüç oldu.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Batuhan Karadeniz'den Mauro Icardi'ye: "Böyle bir video paylaşamazsın" Başkan Hasan Arat kabus gibi geçen sezonun faturasını iki isme kesti Türkiye'nin Demir Kubbesi olacak! Canlı yayında Galatasaraylıları isyan ettiren ilginç açıklama! Estetisyen sevgilisi Selin'i öldürdü! İntihar süsü verdi