Kripto Para Zirvesine Tırmanma: Mountanaz (MNAZ) ve STEPN (GMT) Popülaritesi Artıyor

2008 Küresel finansal krizi, geleneksel finans sektörüne aşırı güvenmenin temel sorunlarını ve bankaların ve yerleşik finansal kuruluşların her zaman çok fazla etkiye sahip olduklarını ortaya koydu.

Merkeziyetsiz Finans (DeFi), bu eski ve yavaş finansal sisteme karşı koymaya çalışmak için ortaya çıktı. DeFı, blockchain ve izin verilmeyen uygulamalara dayanan açık, merkezi olmayan ve şeffaf bir finansal sistemdir.

Merkeziyetsiz Finans 2013'ten beri var ve son yıllarda popülaritesi arttı. Yeni bir araştırmaya göre, DeFi'nin değeri Nisan 2022'de 601 milyon dolardan (2020) 239 milyar dolara yükseldi.

Mountananz (MNAZ) DeFi'nin Zirvesine Yürüyüş

Mountanaz (MNAZ) ,Ethereum (ETH) ölçeklenebilirlik sorununa gerçek ve pratik bir yanıt sunduğundan,Binance Smart Chain (BSC)tarafından desteklenen ölçeklenebilir bir DeFı protokolüdür.BSC blok zinciri ETH ekosistemi ile birlikte çalışabilir, bu nedenle kodlama dilleri çok uyumludur. Bu, bilgi ve fikirlerin kolayca paylaşılmasını sağlayan projeler arasında bir aşinalık düzeyi yaratır.

MNAZ'ın yaklaşmakta olan ETH 2.0 yükseltmesinden esinlenen parçalama yaklaşımı, onu önceki girişimlerden ve rakiplerinden ayırıyor. Basitçe açıklamak gerekirse, sharding bir blockchain bloğunun çalışmasını dağıtır. "Bölünme", blok zinciri mimarisini, her düğümün (veya bloğun) yalnızca verilerin ve işlemlerin bir bölümünü tutması için değiştirmeyi içerir.

MNAZ, 2. Çeyrekte tamamen takas edilebilir hale geldiğinde muazzam bir desteğe sahip olacak. ve nitelikleri ile kendini gösterecek.Proje geliştiricileri, ölçeklenebilirliği göz önünde bulundurarak, kesinlikle başka bir büyük başarı öyküsü olabilecek bu DeFi evrenini yarattı.

Ön satış başladı ve erken yatırımcılar için milyonlarca dolar kazandırabilir.

Mountanaz'ın (MNAZ) geliştiricisi hala bilinmiyor. Ancak, şu ana kadar bildiğimiz şey, yaratıcının (veya yaratıcıların) Reinhold Irvine takma adıyla gittiği. Kod adı Everest Dağı'nın iki tarihi dağcısına dayanıyor ve kişinin potansiyelinin zirvesine ulaşmak için ilerlemekten asla vazgeçmiyen bir metafor olarak kullanılıyor.

Platform, hedeflerine ulaşmak için mümkün olan en güçlü ancak basit çerçeveleri kullanır ve herkes için erişilebilirliği artırır

Akıllı telefon ve internet erişimi olan herkes son teknoloji finansal hizmetlere erişebilir.

STEPN (GMT) Solana tabanlı oyun yüksek maliyetine rağmen gelişiyor

Play-to-earn (P2E) sektörü, sektörü inceleme altına alan 620 milyon dolarlık "Ronin soygunu" sonrasında topa tutulurken, yeni bir GameFi türü ilgi görüyor.

Solana (SOL) da bulunan  Find Satoshi Lab'ın kazan-kazan girişimi STEPN, yılın ilk çeyreğinde 26 milyon dolarlık devasa bir gelir elde etti. Kazanmak için hareket etmek, "kazanmak için oynamak" kavramındanyola çıkılarak kullanıcılara attıkları adım sayısı için kripto para cinsinden ödeme yapılıyor.

Bu arada, P2E oyunları çevrimiçi oyun oynamaya yönlendirirken, STEPN, kullanıcıları fiziksel aktiviteye ve sağlıklı yaşama katılmayı teşvik eden Gamefi'nin öncü bir örneği olarak hızla gelişiyor. Oyunda Non-Fungible Token (NFT) satın alan kullanıcılar, attıkları her adım için teşvik kazanabilecekler.

STEPN ağı güçlendikçe, bunun yayılma sonuçları oluyor. Solana merkezli özerk kuruluşların (DAO) Atina DAO sözleşmesi ile birlikte Mayıs ayı sonlarında gerçekleşecek olan STEPN 5K, sektör üzerinde olumlu etki yaratabilecek bir etkinliğe örnek teşkil ediyor.

STEPN halka "gerçek dünya kripto uygulamalarını" gösteriyor.

STEPN, genel deneyimi basitleştirmede ve düzene koymada başarılı adımlar atıyor:

Kullanıcılar, daha sağlıklı bir yaşam tarzına doğru adımlar attıkları için uygulamanın yerel para biriminde ödüllendirilir. Kripto  para birimi fiyat takibi için önde gelen web sitesi olan CoinMarketCap.com'a göre GMT'nin fiyatı sadece geçen ay %50 arttı.

Bununla birlikte, P2E devi Axie Infinity'ye çok benzer şekilde, avantajlarından yararlanmak için NFT'ye sahip olmayı gerektirir. STEPN mobil uygulamasını kullanan müşteriler, SOUL jetonlarını NFT spor ayakkabılarla değiştirebilir ve ardından koşmaya başlayabilirler.

Spor ayakkabıların fiyatı pahalı olduğu için STEPN bir kiralama işlevi sunuyor.

Kiralama işlevi uygulanırsa, (NFT) ayakkabısız olan kişiler, diğer oyuncuların spor ayakkabılarını tamamen ücretsiz olarak etkin bir şekilde kiralayabilecek ve aktivitelerinden i elde edilen geliri sahibiyle paylaşabilecekler.

Bununla birlikte, play-to-Earn (P2E) dijital varlık kiralama, dijital oyun oynamak için gereken NFT'leri satın alamayan oyuncuların üçüncü taraf borç verenlerden kiralamak zorunda kaldıkları "dijital serflik" ve oyuncuları çok az ödülle uzun saatler oyun süresine maruz bıraktığı için eleştirildi.

Kısacası, Mountanaz'ın şeffaflığı ve hesap verebilirliği, blokchain teknolojisinin yanılmazlığı ve açıklığı nedeniyle merkezi bankacılık sistemlerinin sınırlarının ötesine geçiyor. STEPN rakamlarının kanıtladığı gibi, insanlar heyecan verici kazan-kazan deneyimleri için ödeme yapmaya fazlasıyla hazır, bu nedenle bugün yatırım yapmaya başlayın. Sadece sizi nereye götürebileceğini asla bilemezsiniz.

Daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıları kontrol edin...

Ön Satış: https://purchase.mountanaz.io/register

Web Sitesi: https://mountanaz.io/en

Telegram: https://t.me/Mountanaz_Token

Twitter: https://twitter.com/mountanaz

Instagram: https://www.instagram.com/mountanaz_token

Cübbeli Ahmet'in İsmailağa iddiası: Hükümet operasyon çekecek 25 Nisan 2024 Perşembe akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! 25 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte kararlar...
Sonraki Haber