Kripto para uzmanı nerede?

Kripto para uzmanı olduğu öğrenilen ve Akdeniz Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisi olarak görev yapan Çağrı Sertaç Kesici ortadan kayboldu. Kesici’den haber alamayan ailesi ile yakınları polise müracaat ederek kayıp başvurusunda bulundu. Kesici'nin en son Lara’da bir otel yakınlarında görüldüğü belirtildi.

Antalya polisi, tam 7 günden beri kayıp olan, Türkiye’nin en eski bilgisayar mühendisini her yerde arıyor.

BABASINA BAKMAYA ÇIKTI BİR DAHA GERİ DÖNMEDİ

SuperHaber’in güvenlik güçleri yetkililerinden aldığı bilgilere göre, Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'nde oturan Akdeniz Üniversitesi'nde bilgisayar mühendisi olarak görev yapan Çağrı Sertaç Kesici, 9 Mayıs günü evden çıktı. Kesici her zaman yaptığı gibi kendisine yakın yerde ve yalnız yaşayan babasına bakmak üzere gitti. Ancak aradan saatler geçmesine ve ailesinin cep telefonuyla aramasına rağmen kendisine ulaşılamadı. Bunun üzerine Kesici’nin yakınları, babasının evine aramaya gittiler.

CEP TELEFONU VE CÜZDANI BABASININ EVİNDE ODADA BULUNDU

Öğretim görevlisi Kesici’nin babasına gelen ailesi, kendisine rastlayamadı. Yaşlı babasından da Kesici’nin durumu ile ilgili tam bilgi alamayan yakınları evde yaptıkları aramada odanın birinde Kesici’nin cep telefonu ve cüzdanını buldular. Bu durumdan şüphelenen yakınları, Çağrı Sertaç Kesici’nin gidebileceği her yere baktıktan sonra hiç bir sonuç alamayınca, polis merkezine gidip kayıp başvurusunda bulundular. Evli ve 2 çocuk babası Kesici'nin en son Lara’da bir otel yakınlarında görüldüğü, üzerinde gri eşofman altı, siyah tişört, spor ayakkabı olduğu belirtildi.


KRİPTO PARA UZMANI VE YATIRIMCISI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Antalya ve çevresinde başta polis olmak üzere, jandarma tarafından da aranan Çağrı Sertaç Kesici’nin sayılı bilgisayar mühendisleri arasında olduğu söylendi. Kesici’nin kripto para uzmanı ve yatırımcısı olduğu da iddia edilerek, Çağrı Sertaç Kesici’yi gören ve yerini bilenlerin emniyeti aramaları istendi.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber