Köy evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla fenomen olan Taha Duymaz'ın yeni mesleği herkesi şaşırttı

Mütevazi mutfağında çekip paylaştığı yemek tarifi videoları sayesinde kısa sürede fenomen haline gelen ve popüler olduktan sonra geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka bir görünüme kavuşan Taha Duymaz şarkıcılığa soyundu. Instagram'da 1 milyondan fazla, TikTok'ta ise 2 milyona yakın takipçisi bulunan Taha Duymaz yeni mesleğini sosyal medyadan duyurdu.

Adını ilk olarak köy evindeki mutfağında çektiği yemek tarifi videolarıyla duyuran fenomen Taha Duymaz son olarak geçirdiği estetik operasyonlarla adından söz ettirmişti. Tüm Türkiye'nin çektiği yemek videolarıyla tanıdığı genç fenomen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi. TikTok ve Instagram'daki yemek tarifi videoları sayesinde parayı kıran Duymaz, şarkıcılığa geçiş yaptı.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred? CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Ağrı'da çocuklara kan donduran işkence! O imam gözaltına alındı Fenerbahçe tamam dedi, UEFA ülke puanı güncellendi!