Korona virüsüne kilit vurulamadı!

Çin'de ortaya çıkan Koronavirüsle ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Virüse karşı önlemler hızla artarken Çin'den önemli bir adım geldi. Uzmanlar virüsle ilgili korkutan 'mutasyon' ve 'kuluçka' uyarılarında bulundu. Öte yandan ABD'den gelen son haberlerle endişeler biraz daha arttı. Ölü ve vaka sayısının hızla yükseldiği virüsle ilgili Dünya Sağlık Örgütü de harekete geçti. İşte tüm detaylar...

Korona virüsü ile ilgili tablo giderek ağırlaşıyor. Son bilgi 80 kişinin öldüğü yönündeydi. Enfekte insan sayısı ise birkaç bini geçmiş durumda. Salgına ilişkin bir grafik ise endişeleri daha da artırmış durumda. Çünkü grafik salgına ilişkin ivmenin artışının korkunç boyutunu gösteriyor. 

A101 399 bin 900 TL'ye ev satıyor! İşte, 25 Nisan A101 aktüel ürünler Hakmar'lara ekonomik margarin ve pirinç geliyor! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun istifası sonrası bakın kim CEO oldu! F.Bahçe'nin yıldızlarından isyan: Bileti kesilmezse biz asla yokuz Meteorolojiden 17 il için fırtına uyarısı! Ortadan kaybolan 4 yaşındaki çocuktan acı haber!