Korkunç! Silahı önce annesine, sonra kendisine doğrulttu

İzmir'de psikolojik sorunları olduğu belirtilen 19 yaşındaki genç, annesini öldürdükten sonra aynı pompalı tüfekle intihar etti.

İzmir'in Menderes ilçesinde yaşayan Metehan Erke (19), annesi Aynur Erke (50) ile dün akşam saatlerinde halası F.Y.'nin evine ziyarete gitti.

Burada, Metehan Erke ile annesi Aynur Erke arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın ardından anne ve oğlu, bugün saat 03.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi, 7004 Sokak'taki evlerine döndü. Tartışma burada da devam etti.

TARTIŞMANIN UZAMASINA SİNİRLENDİ, ANNESİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Metahan Erke, evdeki pompalı tüfekle annesini vurdu. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla kanlar içinde kalan Aynur Erke, olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu defa elindeki tüfeği kendisine doğrultan Metehan Erke, bir kez daha tetiğe dokunarak, intihar etti. Kendisini ziyaretten dönen anne ve oğlunun evlerine ulaşıp ulaşmadığını merak edip arayan F.Y., telefonlarına cevap alamayınca, merak edip, yengesinin evine geldi.

KANLAR İÇERİSİNDE BULDU

Aralık olan kapıdan içeri giren F.Y., yengesi ve yeğenini kanlar içinde bulup, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri de, Aynur ve Metehan Erke’nin yaşamlarını yitirdiğini belirledi. Jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Aynur ve Metahan Erke'nin cesetleri otopsi için İzmir Adil Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Yalı Çapkını Seyran'ın yaşadıklarından sonra iyileşebilecek mi? Survivor'da Anlat Bakalım ve Bil Bakalım gecesi heyacanı yaşanıyor! A. Demirspor - Galatasaray | İkinci yarı oynanıyor
Sonraki Haber